Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wilczega89

Jestem brzydki i nieśmiały

Polecane posty

Gość Wilczega89

Czy powinienem startować do pięknych dziewczyn czy też zadowalać się miłymi, ale nie tak atrakcyjnymi?

Gość gość
Jak rzeczywiście jesteś brzydki to nie masz szans u żadnych, prócz tych najbrzydszych, które są a) zdesperowane i b) nie mają innej opcji.

Staruj do tych które ci się podobają,nie wszystkie szukają super ekstra przystojniachów.

Gość Wilczega89
Nie jestem zbyt urodziwy. Ciemny blondyn, szare oczy, wysoki (189 cm), chuderlawy, zapadnięta klata, pociągła twarz, okulary... A fiutek... szkoda gadać. Podobają mi się dwie dziewczyny, obydwie ładne i kobiece, ale pozostaję nadal kolegą:( Przystojni mają rajskie życie.

Gość Wilczega89
Sam nie wiem :( Niedawno pewna dziewczyna okazywała mi zainteresowanie, byliśmy nawet razem na piwie, ale taka strasznie przeciętna była, nie podobała mi się. Czy mam udawać, że lubię szare myszki?

Gość Is She Weird
No jeśli patrzysz na dziewczynę tylko przez pryzmat wyglądu to nie udawaj, że tak nie jest.

Gość gość
A więc podsumujmy: wymagasz czegoś, samemu tego nie oferując. Tak działa handel, a nie związki międzyludzkie. Chociaż cholera wie, tu różne cuda się dzieją.