Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

mirenka a ciąża

Polecane posty

Gość gość

witam mama pewien problem, może któraś z was z tym sie spotkała. Mam założoną mirene ( w lutym mija 5 lat i wtey planuje ją wyjąć). lecz ostatnio wpadłam w jakąś paranoje, myślałam ze jestem w ciąży , źle się czułam bolały mnie piersi itp. ale tłumaczyłam sobie że to nie możliwe a do wyjęcia jeszcze 6 miesięcy. Jak wiecie okres w czasie mireny jest skąpy bardzo, wiec miałam niedawno okres,(lekkie plamienie przez 4 dni). A teraz do sedna w sobotę zauważyłam plamienie pomyślałam ze nie możliwe bo niedawno miałam niecałe 3 tygodnie wcześniej. ale podczas oddania moczu wypadł"o coś ze mnie, szybko wzrokiem zauważyłam ze to jest jasnoróżowy"kawałek mięska" ok.4cm. tak myślę ,na pewno nie skrzep:)tego jestem pewna, niestety nie dałam rady temu się dokładniej przyjrzeć bo wpadło dalej do kibelka. a teraz od soboty mam plamienia nie są obfite ale napewno jest wiecej jak przy okresach wcześniejszych. dzisiaj mija juz 6 dzień. do lekarza mam zamiar isc we wtorek aż skończy się plamienie (mam taka nadzieje a jak nie to i tak pójdę) ale zastanawia mnie jedna rzecz, czy naprawdę spotkałyście się z sytuacja ze koleżanka bądź wy zaszłyście w ciąży mając mirene

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować