Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeczytajcie proszę

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj podjelam decyzje o skonczeniu zwiazku.. Stwierdzilam po pewnym czasie, ze jednak go nie kocham, prosilam o spakowanie rzeczy i dzisiaj sie wyprowadzil.. A ja siedze i rycze i marze o tym, zeby wrocil ;( :( Zaluje wypowiedzianych slow.. Jak wychodzil, pocalowal mnie w nos i spytal, czy na pewno nie zmienie zdania, czy taka moja ostateczna decyzja.. A ja mialam taka gule w gardle ze nie moglam nic powiedziec.. Jak wrocilam, a on sie pakowal to widzialam, ze plakal. Myslalam ze mi serce peknie ;( Jak wyszedl, rozryczalam sie na calego... Od razu poczulam, ze zaluje, ze zle zrobilam.. Teraz siedze i tesknie i martwie sie o niego, bo wiem, ze jest slaby psychicznie... Zycie go potraktowalo dosc okrutnie, najpierw utrata ojca, problemy matki, po czym nieswiadome i juz niemozliwe w wycofaniu przyjecie spadku po ojcu tj dlugi, ktore bedzie splacal przez najblizsze 20 lat.. Bylam wsciekla, ze wiecznie nie mamy pieniedzy, ze go nie kocham, bo chyba w pewnym momencie przestalo mi zalezec i nie czulam potrzeby kochania sie z nim, przytulania i spedzania czasu... Po czym jak drzwi sie zamknely, zaczelam zalowac :( Nie wiem co robic, nie chce sie bawic jego uczuciami i pewnie slowem sie nie odezwe.. Ale tesknie i mysle.. Z drugiej str mysle o jego problemach i o tym czy w dalszej przyszlosci, dalabym sobie z tym rade.. Dzis umarla czesc mnie :(

Gość gość
egoistka

Gość gość
wspolczuje i wiem ze napewno czujesz sie fatalnie ale chyba tego chcialas, prawda?

Gość ekjfwlohf
on ma charakter i honor i cię kochał a ty echhhhhh

Gość gość
tak jesteś w ciąży

Gość gość
dokladnie.. o to mi chodzilo. Stwierdzilam, ze nie dam rady z jego problemami, ze nie wytrzymam tego, ze to nie ma sensu, bo bede wiecznie mu to wypominac itp. Po czym, kiedy wyszedl, mam wrazenie ze umarla czesc mnie :(

Gość gość
bo jestes egoistka i myslisz tylko o sobie a skoro sie jest z kims i sie go kocha to sie go wspiera w kazdej chwili i gorszej i lepszej zawsze sie jest przy nim

Gość ekjfwlohf
na tym polega związek dwóch osób powinnaś być dla niego wsparciem , poddałaś się i wolałaś się wycofać on to uszanował albo go naprawdę kochasz albo się oszukujesz albo jesteś słaba i nie potrawisz być z nim pomimo kłopotów

Gość gość
nie wiem czy sie nie oszukuje.... on sie wycofal, ale mysli ze jednak do siebie wrocimy... w sb ma przyjechac po reszte tj kilka rzeczy takich AGD. myslalm nawet o tym, ze slubu nie wezme z nim bo i mi komornik na pensje wejdzie.. egoistyczne, wiem, ale boje sie czegos takiego..

Gość ekjfwlohf
z tym komornikiem może być galimatias nie znam sytuacji ale postaw się w jego sytuacji może on a tyle cię kocha że chcę ci tego oszczędzić skoro tak wybrałaś i się boisz może on może wyczół że niema w tobie wsparcia niewiem naprawdę niewiem

Ale z Ciebie wstrętna egoistka.W miłości jest się na dobre i złe.Gdy mam problemy ze zdrowiem poważne(przez co prawie nie mam kasy na życie)mój mężczyzna wspiera mnie bardzo a Ty co zrobiłaś?Olałaś faceta bo patrzysz wyłącznie na swoją wygodę.Przykre to bardzo.Dobrze Ci tak-może znajdzie sobie kochającą babkę,która będzie dla niego oparciem i naprawdę będzie go kochała.

Gość ekjfwlohf
Teqi ma racje a ja myślę że go kochasz (masz obawy)ale wież mi takie życie jest jak nie w tym to w innym związku będą kłopoty mniejsze albo większe życie nie jest takie piękne jak byśmy tego chcieli