Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ma któraś pryjaciela geja

Polecane posty

Gość gość

dobrze mieć takiego kumpla? :p

Gość gość
Jesteś głupia? Orientacja seksualna nie określa charakteru :o

Gość Marek z wawy
nie mówie przecież że skreśla, jestem kobietą pytam czy fajnie dziewczynie mieć przyjaciela geja bo wkońcu nie ryzyka że będzie miał dziewczyne która zabroni mi z im kontaktu :D

Gość gość
Ja miałam przyjaciela od podstawówki, jeszcze z jedną koleżanką we trójkę się spotykaliśmy, było fajnie. Potem nasze kontakty się urwały, my mężatki on student, psycholog i okazało się, że gej. Unika nas, jak już na siebie "wpadniemy" to jest bardzo zakłopotany, zdenerwowany... A szkoda, bo fajny z niego był kumpel i dużo mamy wspomnień:(

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zdenrwowany bo nie macie fiutków

Gość gość
Ja mam, nie mam na co narzekać. :) Bardzo fajny człowiek.

Gość gość
kto wie, moze ocierał sie o drzewa, albo posuwal węża...

Gość jgfbnk
haha to koles pojechales. gdyby adam i ewa sie kochali to mieliby dzieci ktore tez sie kochaja wiec wedlug tej niedorzecznej teorii ludzkosc powinna chodic powykrzywiana z mnostwem wad genetycznych ktore powstaja w wyniku ciazy kazirodczej. debilizm sie szerzy wsrod naszego spoleczenstwa

Gość ja mam takiego
jest strasznie sfochowany ale i tak go bardzo lubię :)

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
to jest chore. Adam kochał się z Ewą, a nie kolegą.>>a kain z ablem kochali się braterską miłością godną naśladowania :D jak już coś cytujesz to przeczytałbyś to chociaż w całości :D

Gość gość
nie znam sie na religii, ale skoro byl tylko adam i ewa to chyba ich dzieci ze soba ten tego, wiec wynika z tego, ze z kazirodztwa ludzkosc sie wziela wg tych bajek:D

wiele ludzi zacznynało tak mysłeć wiec kler znalazl rozwiazanie - adam i ewa to byl biblijny przyklad oprocz nich w raju bylo wielu innych ludzi. to tak gwoli wyjasnienia.

Gość pierwsze słysze
od kiedy to w raju było multum innych ludzi?

Gość gość
no, tez pierwsze slysze, ze byli jacys inni ludzie:D ciekawe skad sie wzieli skoro podobno bog tylko stworzyl adama i ewe, a pozniej ich przegonil:D

oprocz nich stworzyl tez innych oni po prostu byli pierwsi i przykladowi moze dlatego wybrakowani :D o innych nic nie jest napisane, ale napisalem ze taka jest interpretacja kosciola idz do ksiedza to ci powie to samo :D

Gość pierwsze słysze
ten Twój ksiądz to jakiś specyficzny, ja takich bredni nigdy nie słyszałam

Gość gość
zeber by adamowi zabraklo:D

no to jak na twoje pytanei o innych ludzi odpowiada "twoj" ksiadz ? jestem ciekaw :D zreszta moze ludzie wierza w te basn nie zastyanawiajac sie nad sensem i nie pytaja wcale :D

Gość gość
btw. ile i jakie dzieci mieli adam i ewa?

juz pisalem kaina i abla ktoryz kochali sie braterska miloscia i jeden zabil drugiego :D

jeden zabil drugiego bo ten drugi dal bogu lepsza ofiare bog go pochwalil i drugi poczul sie zazdrosny i go zabil :D p[ozniej mieli chyba jeszcze jednego syna wyprodukowanego w miejsce abla tzn. bog im dal 3 w miejsce tego zamordowanego :D moral z tego taki ze cale zloto dajesz kosciolowi bo bog bedzie niezadowolony i nie mowisz o tym nikomu nawet bratu bo cie zabije :D tym samym kosciol ma wszystko a nikt o tym nie wie wiec nie roznosi sie plotka ze kosciol to niby bogaty jest.

Gość gość
sadzilam, ze to nie ich dzieci skoro byli jednej plci:D wynika wiec z tego, ze przez paczkowanie sie rozmnozyli:D no coz, cuda bog wyczynial :classic_cool:

no przeciez mowie ze byli tam jeszcze inni ludzie bo opowiesc nie mialby sensu. 21 wieczny czytelnik ma wieksze wymaganai niz ten ze srednioweiczam zadaje pytania wiec powstala taka interpretacja ze adam i ewa to rpzyklad tak jak ich bog wyprodukowal tez innych. poszukaj w necie na pewno sobie znajdziesz ze to nie moj wymysl :D