Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna gracza

Kiedy gra komputerowa jest ważniejsza od Ciebie

Polecane posty

Gość Dziewczyna gracza

Witam wszystkich. Mój problem polega na tym, że chodzę z chłopakiem uzależnionym od gier komputerowych. Ogólnie nic nie mam do tego typu rozrywki, sama czasem w coś zagram. No ale... Mój chłopak nie zna umiaru. Może grać cały czas od świtu do nocy. Obojętnie czy jestem u niego, czy siedzi sam. Kiedy proszę go, żeby ze mną gdzieś wyszedł to muszę prosić się przez godzine, bo on nie potrafi skończyć grać. Nasze rozmowy wyglądają jeszcze gorzej. Kiedy jest wściekły bo coś mu nie wychodzi w grze, zgadnijcie na kim sie wyżywa... Oczywiście na mnie. Zaczyna mnie to powoli męczyć bo odnoszę wrażenie, że on kocha bardziej wirtualny świat niż mnie. :(

Gość gość
olać takiego ktosia. faceci sie nie zmieniaja :/

Gość Dziewczyna gracza
Wiem, że nie, rozmawiałam z nim już o tym to mi odpowiedział "No ale to moje hobby", szkoda, że dla mnie nie ma tyle czasu. 😭

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ale bez przesady ważniejsze od dziewczyny , podzielam olej

Gość gość
Mam nadzieję, że nie planujesz sobie z nim przyszłości bo ty pewnie będziesz pracować, harować i z*********ć a on będzię sobie siedział przy komputerku :/

Gość Też byłam z taką osobą
Były kłótnie płacze obiecanki cacanki a i tak komputer wygrał ze mną Masz do wyboru albo pogodzisz sie z tym że komputer jest numer jeden i bedziesz tylko jako kura domowa i czasem lalka do r****nia albo go zostaw i znajdź prawdziwego mężczyznę który świata poza tobą widzieć nie będzie :p

Gość Pani Pelagia z Wlkp
ile masz lat?

Gość Dziewczyna gracza
Ja 23 on 25. Nie gram w simsy, wole gry logiczne no ale nie o tym jest ten temat :/

Gość gość
Mój mąż też sporo gra ale to po pracy. Pracuje ciężko więc się go nie czepiam jak gra potem 2-3 godzinki. Ja się w tym czasie zajmuję swoimi sprawami. Natomiast nigdy nie wyżywa się na mnie. Poświęca mi mniej więcej tyle czasu ile od niego oczekuję. Dość często też gdzieś wychodzimy. Hobby to jest coś czym się człowiek zajmuje w wolnym czasie, a nie poświęca każdą chwilę kosztem czekoś (kogoś) innego. Nie liczyłabym że Twój chłopak się zmieni, całkiem możliwe, że zawsze będziesz na 2 miejscu... Jesli tego nie wykluczasz to radzilabym uciekać jak najdalej.

Gość gość
Obawiam się, że z grami nie wygrasz. One były z nim duuuuużo wcześniej niż ty i kiedy ty pójdziesz szukać innego one ciągle z nim będą. Jesteś, niestety, tylko człowiekiem.