Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda777

wyjazd

Polecane posty

Gość ruda777

Witam, z góry proszę o wstrzymanie się od głosu rasistki... Zacznę od tego, że poznałam przez internet pewnego chłopaka, o ile to istotne czarnoskórego chłopaka. Świetnie się dogadujemy, gadamy na skypie praktycznie codziennie, cały czas wiadomości, stły kontakt... chciałabym go poznac osobiście, on nalega na spotkanie, ale... rzecz w tym, że mieszka na Cyprze i chce żebym do niego poleciała, chociaż na tydzien zanim zaczne studia... od razu zaznaczam że on nie ma takiej możliwości z powodu ograniczen wizowych. Mówiłam mu że nie mogę sobie pozwolic na taki wyjazd z przyczyn czysto finansowych, chce mi wszystko opłacic- bilety, pobyt... a ja tak nie potrafie, nie mogę na nikim żerowac i mu to tłumacze, a on nalega mówiąc, żebym przestała o tym myślec tylko przyleciała... zresztą jest jeszcze kwestia rodziny, nie ma opcji, żebym im o tym powiedziała, bo by mi nie pozwolili, wyśmiali i nie wiem co jeszcze... jestem spontaniczną osobą, wesołą itd, ale nie wiem czy o to tu chodzi, może raczej posłuchac głosu rozsądku...? Co o tym myślicie? Nie krytykujcie mnie od razu proszę, postarajcie się zrozumiec chociaż troche... byc może naiwna 22-latka

Gość gość
ręce opadają, dziewczyno gdzie Ty masz głowę?

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
niech zgadnę mieszka w tureckiej części cypru i chce się dostać do europy :D

Gość gość
nigdzie nie jedź, bo ślad po tobie zaginie, wiele jest takich kobiet, jak można być tak naiwnym, to straszne, ile ty masz lat? Opanuj się

Gość ruda777
jest chrześcijaninem... napisałam ile mam lat tak samo jak i prosiłam o niekrytykowanie z góry do dołu

na skypie to on może być i marsjaninem, ty przecięz też nie powiedziałaś mu że jestes głupia jak but, a tak właśnie jest wieć on też nie mial obowiazku uprzedzać że chce sie dostać do eu albo wymienić cię na wielbłady a wielbłady na dolary :D

Gość gość
Jedz i to szybko to o jedna wariatke bedzie mniej w Polsce

Gość ruda777
OK. dziękuję za opinie. Jest ktoś kto by się odważył? jeśli nie prosiłabym o nie wypowiadanie się

ty już zadecydowałaś bo nawet nie chcesz słyszeć głosów na nie :D rozpędź się i uderz głową w mur może to ci pomoże bo za chwile znajdize się jakiś zartowniś napisz pod 10 nickami jedź będzie fajnie,posłuchasz i tyle cię widzieli :D

tu zapytaj o radę :D może nawet już znają twojego amanta :D http://www.strada.org.pl/

Gość ruda777
nie przesadzajmy, nie podjęłam.... gdyby tak było to bym tu nie pisała przecież. usłyszałam słowa krytyki i chcę po prostu wiedziec czy ktoś by to zrobił, nie prosiłam o wyzywanie mnie i wyśmiewanie. Jak jedziesz do pracy za granice to też się boisz czy Cie przeliczą na wielbłądy?

Gość gość
tylko załamać ręce nad takimi idiotkami -chcesz jechać w ciemno? Zastanów się zanim będzie za późno.

Gość gość
ja myślałam że takie naiwniaczki to tylko w filmach, to jest nie do pomyślenia żeby być tak głupim, a potem matka twoja w programie kto kolwiek widział kto kolwiek wie będzie rozpaczać, a ty będziesz niewolnicą jakiegoś islamisty sprzedana za pare dolarów, ale jak jesteś taka odważna to jedź tylko potem nie płacz

Gość gość
a jedź, jednej więcej w tureckim burdelu będzie, dorosła jesteś, wiesz jak ruszać biodrami, powodzenia

Gość Pani Pelagia z Wlkp
naprawdę rozpoczynasz studia? :D

Gość gość
jak normalny człowiek jedzie za granice, to wszystko sprawdza, jedzie z przyjaciółmi,żadna normalna kobieta nie jedzie za granice( nawet do pracy ) w ciemno, bo każdy wie ile kobiet przez takie coś pracuje teraz w burdelach na całym świecie- to po pierwsze, a po drugie- nie jest to dla ciebie dziwne że twój ukochany chce ci wszystko opłacić i tak mu zależy na twoim przyjeździe, bo nikt normalny nie wysyła kasy osobie poznanej przez internet! Już tam na ciebie czeka miejsce w jakims miłym burdeliku, a on dostanie za ciebie o wiele więcej kasy niż wyda na twój przyjazd. Jak można być tak głupim??? Nie mów nikomu gdzie jedziesz, masz racje, znikniesz bez śladu!

nie jezdze do rpacy za granice a do dzikich krajow z dzikimi ludzmi nie jezdze nawet wypoczywac, wiec przeliczanie na wielblady mi nie grozi. nie rozumiem tez co ciekawego widza ludzie w wyjezdzie do kraju gdzie trzeba siedziec za murem non stop bo jak czlowiek wyjdzie to dzicy ludzie atakuja go ze wszystkich stron aby cos kupil, musi popasc a alkoholizm albo nic nie jesc bo w przciwnym razie grozi siedzenie nie tylko za murem ale i na tronie i do tego jeszcze wiele dziwnych rzeczy. jesli ty jestes amatorka dzikich ludzi to jedz smialo, bo intuicja mi podpowiada ze ten twoj to imigrant z turcji albo innych krajow islamskich. zreszta wystarczy pod jakism market podjechac i masz takich na peczki nie trzeba latac na cypr kupisz od niego ajfona zagadasz i skype niepotrzbny :D nawet jak jestes paskudna to on i tak cie wezmie ze soba jak mu sie wiza skonczy :D pomysl racjonalnie przeciez was nic nei laczy oprocz tego ze jego geba ci sie spodobala.rozumiem ze ludzie moga czuc do siebei sympatie nawet jak sa na dwoch roznych biegunach ale ludzi epodobni a nie turek i polka, to dwa rozne swiaty musielibyscie sie znac lata aby w ogole sie zrozumiec a co dopieor mowiac o innych rzeczach. powtarzam jeszcze raz rozped i glowa w mur to zwoje mozgowe moze sie jakos lepiej uloza.

Gość gość
ciekawe za ile Cię sprzeda i komu...aby tylko nie turkom, nie szanują kobiet tej profesji.

Gość Pani Pelagia z Wlkp
oj tam....czepiacie się dziewczyny, zapewne z czystej zazdrości:-) tak jak szybko wyjedzie tak i szybko wróci jak zbity pies z podkulonym ogonem:D

Gość gość
Jak wróci to będzie miała szczęście jak by 6 w totka wygrala:)

wróci jak odpracuje koszt wyjazdu z nawiazka :D turek ja sprzeda do niemiec wiec mozna powiedziec z ebedzie to powrot prawie do domu.

Gość gość
znowu_10_osob_ukradlo_spacje xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Zgadzam się z Tobą, ale chyba nie przekonasz autorki,ona gotowa na egzotyczne życie - egzotyka będzie, ale chyba w innym wydaniu.

Gość gość
no my marzymy o tym aby zostać niewolnikiem turka który udaje że jest chrześcijaninem :)

Gość gość
Niemiecki burdel nie taki jeszcze zły, ale w Konstantynopolu, Ankarze - nie ma szans na ucieczkę

Gość gość
Droga autorko czyli znasz już nasze zdanie, nie ma tu drugiej takiej idiotki jak ty, która ryzykowałaby swoje życie dla tureckiego murzyna, więc powodzenia:)

Gość gość
zalatw mu przylot tutaj na zaproszenie sprawdzisz go ;) ewentualnie zasiegnij informacji z bazy danych polskich konsulatow na cyprze lub w polsce z cypryjskiej placowki

tak cyz owak jedno jets pewne to będą niezapomniane wakacje :D

Gość gość
i bardzo długie..............

Gość Pani Pelagia z Wlkp
Bezpowrotnie stracona jest każda chwila, której nie wypełnia miłość i tyle w temacie:-)