Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pod wpływem choroby człowiek może zmienic sie z zgorzkniałego na dbajacego o

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi może nie tyle co diagnoze.. co np. objawy wskazujace, że prawdopodobnie chorujemy na coś bardzo poważnego. Np. człowiek który nie wykazywał pokory i silnej woli, teraz nagle zaczyna dbać o siebie, o swoje zdrowie, zmienia nawyki żywieniowe, ma w sobie wiecej pokory i bardziej kocha ludzi, już nie je syfiastego jedzenia. Czy moze tak być? Z dnia na dzień? Bo właściwie nie rozumiem tu czegos... ludzie czesto pisza, że do zdrowego odżywiania, uprawianai sportu dbania o siebie potrzeba świadomości. Ale co to znaczy?zyskać swiadomość. Nie rozumiem.

Gość POCAŁUJ MNIE W DE
a co ma pokora do nawyków żywieniowych, ty idiotko? :D

Gość POCAŁUJ MNIE W DE
a silna wolę można mięc zawsze. Właśnie niepokorni ją mają.

Gość gość
chodziło mi o to czy jak poczyta o objawach i wskaza na poważna chorobe, to czy może nagle sie zmienić, dbać o zdrowie itd. a Idiotą ty jesteś

Gość gość
takie nawyki i zachowanie , chyba trudno zmienic z dnia na dzien, ale jak ktos ma motywacje to powoli moze sie ''ulepszyc''

Gość POCAŁUJ MNIE W DE
a skąd wiesz czy przedtem nie dbał o zdrowie i czym sie odzywiał? mieszkasz z nim? i co to dla ciebie znaczy pokora bo wyraźnie nie rozumiesz tego terminu.

Gość gosc 2
to coś w ogóle mało rozumie i szkoda że w tej sytuacji postanowiło rozpocząć wątek.

Gość POCAŁUJ MNIE W DE
A jaka choroba jest dobra na wyleczenie z głupoty, bo byłoby dobrze żebyś ty na nią zachorowała, autorko.