Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Kamila_

GŁODÓWKA 30 DNI

Polecane posty

Gość _Kamila_

Zaczynam dzisiaj 30 dniową głodówkę. Moje postanowienie wynika z kilku przyczyn. Głodówką chcę wyleczyć mój chory układ trawienny, a także schudnąć trochę kilogramów. Mam 23 lata, 163 cm wzrostu i ważę 66 kg - na razie :-D W niedługim czasie wszystko się zmieni. Mam nadzieję, że ktoś do mnie dołączy. Niekoniecznie na tyle dni. Codziennie będę tu zaglądać i zdawać relacje z postępów.

Gość gość
ja ważę i mierzę identycznie co ty ale głodówka to zły pomysł, tym bardziej że brak cukrów z węglowodanów spowoduje u mnie osłabienie, pocenie się i drżenie rąk

Gość Kiniusek258963
Jestem z toba ! :)

Gość _Kamila_
Wszystko będzie można śledzić również na moim blogu: kamila.crazylife.pl Dla niedowiarków, na koniec głodówki wstawię zdjęcie przed i po. No to do dzieła :)

Gość _Kamila_
do gość: Ja stosuję głodówkę nie tylko ze względu na kg, ale też na stan mojego organizmu - choroby związane z układem trawiennym. Nie chcę przyjmować już leków, bo uważam, że to zaśmieca organizm, a nic nie pomaga - w moim przypadku.

Gość gość
a co z lewatywa? wiesz ze bez tego nie wolno zaczynac glodowki

Gość _Kamila_
Lewatywa już była :) U mnie akurat nie ma złogów w jelitach, bo nie jem praktycznie mięsa i ogólnie nie spożywam zbyt wiele produktów odzwierzęcych. Stosuję również lewatywy (od czasu do czasu) w życiu codziennym. Przygotowanie również było - półtora tygodnia na warzywach, owocach i kaszach

Gość gość
I jak Ci idzie?