Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palaczka25

dołączam do grona nałogowych palaczy

Polecane posty

Gość palaczka25

od ponad dwóch tygodni palę po paczkę dziennie, zawsze popalałam, dużo paliłam przy alkoholu, popalałam bardzo często do 13 roku życia witajcie palacze :P

Gość gość
ja tyz:D🖐️ ps. ladna jestes?:classic_cool:

Gość palaczka25
pozytywny sutek uboczny to, zrzucenie 3 kilo i ukojone nerwy :)

Gość palaczka25
hmm gdzieś jestem gdzieś 7/10 z zadatkiem na 9 :P

Gość gość
umówmy się na kawę, a wtedy to dam Ci popalić:classic_cool:

Gość palaczka25
a jakie fajki palisz? Ja praktycznie od zawsze L&M niebieskie

Gość papierosy to samo zuło
Witaj w gronie szybko starzejących się ludzi. I tak wiem, że nie doczytasz do końca, ale inni którzy chcą spróbowac może przeczytają i się zastanowią: - Za 5 lat z zadatku na 9/10 będzie 5/10, za 10 lat 3,5/10 a za 20 lat 1/10. Nie będę podawać zdrowotnych skutków ubocznych bo o tym wszyscy wiedzą ale: - Nałogowego palacza łatwo rozpoznać po "obwisłej twarzy", "żylastych rękach" i "pożółkłych oczach". - Papierosy nie ukajają zwykłych nerwów. Papierosy je powodują. To nikotyna wespół ze związkami chemicznymi powoduje przyzwyczajenie do nowej formy relaksu i wydalana z organizmu powoduje jego brak, co z czasem przeradza się w codzienność i organizmowi najzwyczajniej czegoś brakuje stąd człowiek jest poddenerwowany. To takie samo działanie jak narkotyk. - papierosy = żółte zęby, żółte oczy, żółte palce, żółte paznokcie, skłonności do nadmiernego trądziku - papierosy = smród, smród i jescze raz smród. Pocałować cię? Bleee, to tak jak by wylizać popielniczkę. Ty nie czujesz bo jesteś do smrodu przyzwyczajona (rolnik nie czuje smrodu z chlewu i kurnika, tak samo Ty nie czujesz fajek od siebie) - paczka fajek = 12 zł x 365 dni = 4380 zł na rok = kozacki pakiet spa na weekend albo szalone zakupy w Londynie, być może spełnienie pasji i marzeń albo porządne wakacje - kondycja? zapomnij. to co tu zawarte to zaledwie 1% zła którego doświadczysz, a powiedzenie, że jak nie od fajek to od czego innego i tak umrzesz jest bez sensu. Całe życie będziesz się już użerać z "małym głodem" którego jak nie dokarmisz zmiesza Cię z błotem i zeszmaci po całości tak bardzo, że będziesz kiepy z ulicy zbierać jak już na fajki stać Cię nie będzie.

Gość gość
dawniej jaralem tylko extra mocne, teraz czerwone marlboro;)

Gość XPmaximusP
podobno wędzone mięsko jest bardziej trwałe, archeolodzy w 3000 roku będą mieli doskonale zachowany materiał genetyczny.

Gość gość
dziękujemy autorko za wspieranie polskiego budżetu!!!

Gość gościuW
una pali ruskie z przemytu