Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biedni Polacy z Polski wspierajcie się tutaj ludzie z emigracji dadzą wam otuchy

Polecane posty

Gość gość

Zakładam dla was ten wątek. Tutaj możecie się żalić,ponieważ mieszkacie w Polsce to jesteście biedni. My was będziemy wspierać. Właśnie dostałam na wyprawkę szkolna pieniądze EURO. Euro to inna waluta. Tak jak macie ZŁOTÓWKI tak my tu mamy EURO. Rozumiecie prawda? Życie was nie oszczędza,współczuję.

Gość gość
A w jakim to panstwie dostalas pieniadze na wyprawke szkolna?

Gość Polakom w  Pl trzeba współczuć
A jak napiszesz,że dostałaś,albo że masz to cię zjedzą bo oni w Polsce nic nie mają. Tu u mnie stać mnie na firmowe zabawki z bajek i inne. A w Polsce głupie zabawki z bajki po 300 zł czasami

Gość gość
Czy to sekret w jakim panstwie rozdaja na wyprawke szkolna?;)

Gość gość
Autorko nie zdradzaj,ja też nie zdradzam bo się zjedzie ta biedota.

Gość gość
Zdradz autorko przeciez ci nie wydrapie tej wyprawki. Z ciekawosci pytam. I ile dostalas?

Gość BIEDNE MENDY
hahah, ile jeszcze takich tematow:D dopoki znajda sie idiotki by odpisywac:D

Gość gość
Chciala sie pochwalic waluta euro ale nie hce napisac gdzie Zarabia i gdzie daja za darmo wyprawke ;) ciekawe czemu?;)moze tak naprawde zadnych pieniedzy na wyprawke nie ma?;)

Gość BIEDNE MENDY z zagranicy
emigrantkta to brzmi dumnie:d oj autorko zalosna jestes:d

Gość BIEDNE MENDY z zagranicy
ona musi najpierw wyczytac w google gdzie daja i ile a potem podpisze sie pod ten kraj:D

Gość gość
Tak tak , ona juz w goglach szuka ;)

Gość gość
I jak tam autorko.? Znalazlas jakies info ;)

Gość Ja też z emigracji pisze
i szkoda mi Polaków w Polsce :( Oni musza żyć jak dziady. A żeby mieć normalne zycie muszą zarabiac więcej niż 3000zł. A ja ? Zarabiam tu nie najlepiej a pomimo tego mam auto,domek i inne d*perele które powinny być normą.

Gość gardze biedotą
domek i auto to norma w Polsce wiec nie popisalas sie:D

Gość Ja też z emigracji pisze
Norma k***a? Fajnie masz :) Ale durna jesteś :D idę stąd :P

Gość gość
No kaman autorko! Dawaj dawaj! Gdzie mieszkasz na emigracji? Gdzie dostalas wyprawke? Nie wstyd sie napisz! Czemu nie chcesz napisac?;)

Gość gość
we Francji chociazby daja :D Opanujcie sie z tym szczekaniem na dziewczyne :D

Gość gość
Aha czyli autorka zglosi sie teraz ze mieszka we Francji :D A wiesz czemu mecze tymi pytaniami? I czemu autorka nie chce napisac?? Bo w wielu, bardzo wielu europejskich krajach jesli daja euro na wyprawke to tym osobom, ktore pobieraja SOCIAL czyli pieniazki z opieki spolecznej:D a pieniazki z opieki spolecznej pobieraja Ci ktorym nie starcza na zycie z wyplaty, czyli kto - BIEDOTA :D :D :D No ale euro to euro prawda autorko, mozna poszpanowac ze sie ma socjal w walucie euro a nie jakies marne pare groszy, tak?;):D

Gość gość
a co z wczorajszego tematu wyczytalas:D jakie dno tu pisze:D ja spadam:D

Gość gość
Oho odezwalas sie ;)

Gość gość
juz wyczytala w google:d a sam matoł nic nie wie:d

Gość gość
A ty kretynko z jakiego kraju piszesz?;)

Gość gość
No takie wszystkie dumne z tej swojej zagranicy a zadna sie nie przyzna gdzie mieszka ;)

Gość gość
ja z Polski:)

Gość gość
Nie prawda kretynko. Mąż znajomej pracuje u nas legalnie. Ona na czarno i na pół etatu i pobiera socjal Hahaha i co Może autorka tak ma? W innych krajach jest tak,że nawet gdy rodzice pracują to dostają coś. A w Anglii i w innym kraju książki zapewnia szkoła i niektóre przybory szkolne! Mój mąz pracuje na pełen etat ja na pół nie pobieramy nic i spoko wystarczy nam mna życie .. Czyli ty piszesz z Polski ale autorka pobiera walute euro ktorej w Polsce jeszcze nie ma, wiec autorka nie ma tak samo jak ty.

Gość gość
Aha OKEJ ;) A ta znajoma co pracuje i bierze socjal tomdostaje poeniadze na wyprawke, nie wiesz moze? Tak tylko pytam ;)

Czy Wy normalne jestescie? po co zakladacie takie glupie tematy,ja tez pisze z Anglii i jakos z tego powodu sie nie wywyzszam i nie licytuje z innymi kto ma lepiej i komu lzej sie zyje.Znam w Polsce ludzi i to naprawde sporo ktorzy maja wiecej niz niejeden na emigracji.

Gość gość
Autorko nie osmieszaj sie. 11 lat mieszkam w rejonie podparyskim. Razem z mezem zarabiamy 3700 euro i zadna wyprawka nam nie przyslugiwala:) Nalezysz do tzw biedoty emigracyjnej i masz sie czym chwalic.

Gość gość
Weszłam dopiero. Ja założyłam temat. A kto powiedział że mieszkam w Anglii czy we Francji? Nie wiecie to nie pieprzcie głupot. Dużo też zależy od szkoły drogie Pani. Każda ma inaczej. Tak samo zależy od kraju. Nie powiem wam gdzie jestem bo się zjedziecie,a tu nie potrzeba biedy z Polski

Gość gość
Srednia pensja we Francji na czysto to 1300-1600 euro. Wiekszosc Polakow mieszkajacych tu to buraki . Szczegolnie Polki ,ktore zyja na utrzymaniu Marokanczykow, francuskich roboli, Arabow. Nalezy do nich tez autorka .