Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ankieta światopoglądowa jesteś ZA czy PRZECIW zapraszam

Polecane posty

Gość gość
jak złym i zepsutym jaką bestią trzeba być by poierać morderstwo małego człowieka który nie jest w stanie nawet się obronić

hehehe fajne zdjecie, szkoda tylko ze to nie 6sty tydzien I jeszcze cos, tygodnie ciazy liczy sie od poczatku cyklu, czyli taki 6ty tydzien to tak naprawde 4 tygodniowy zaplodniony zarodek - nie zebym byla za aborcja, bo nie jestem, ale takie zdjecia i pierdzielenie mnie denerwuja a i zeby bylo jasne tak wyglada zarodek w 6 tygodniu : mhttp://www.ciaza.ebrzuszek.pl/tydzien%20po%20tygodniu/ciaza_tydzien6.jpg

Gość gość
zdjecie lady love to taki sam czlowiek jak wyzej z takim samym prawem do zycia, ma juz glowe wyksztalcaja sie rece i nogi to JEST CZLOWIEK a aborcja nawet tak wczesnego plodu jest niczym innym jak MORDERSTWEM

Gość don perinon
o takich sprawach powinny decydować same kobiety, a nie osły z rządu. ograniczanie dokonania wyboru to jest prawie jak ubezwasnowolnie.

Gość ty nawiedzona
antyaborcjonistko załóż swój temat i nie śmieć tutaj

Gość ty nawiedzona
antyaborcjonistko załóż swój temat i nie śmieć tutaj

Gość gość
1. związki partnerskie hetero ZA 2. związki partnerskie homo ZA 3. małżeństwa homo ZA 4. adopcja przez związki homo - nie ma zdania 5. in vitro ZA 6. prawo do aborcji do 12 tygodnia ciąży ZA 7. religia w szkołach PRZECIW 8. krzyże w urzędach państwowych PRZECIW 9. wpływ kościoła na politykę PRZECIW

Gość gość
" krzyże w urzędach państwowych - tak bo to raczej nikomu nie przeszkadza, zyjemy w kraju katolickim" Mi przeszkadzają, I myślałam, że jednak żyjemy w kraju wolnym światopoglądowo. W urzędzie to tylko godło państwa, ewentualnie herb miasta (jak jakiś urząd samorządowy).

Gość gość
" krzyże w urzędach państwowych - tak bo to raczej nikomu nie przeszkadza, zyjemy w kraju katolickim"xxWystarczy poczytać Konstytucję RP, żeby się przekonać, że jest inaczej. Zupełnie inaczej a takie stwierdzenie jak powyżej jest po prostu kłamstwem.