Gość gość Napisano Sierpień 30, 2013 Nie wiem co robic ! Mam 15 lat , ona tydzien temu skonczyla 18 . Jest piekna ,ideal dziewczyny , szczupla , opalona , ma piekne dlugie nogi i twarz modelki jest tylko jeden problem . JEST MOJA SIOSTRA . Od jakiegos czasu zaczynam interesowac sie moja starsza siostra , pewnego razu jak wrocila do domu (biegala) poszla do lazienki wziasc prysznic , gdy wyszla , ja wszedlem sie wysikac i zobaczylem jej majtki na srodku podlogi , nie wiem czemu ale je podnioslem , byly cale mokre od potu , a ja tak poprostu je powachalem czy nie smierdza , i wtedy sie stalo , ku mojemu zdziwieniu jej majtki nie smierdzialy lecz pachnialy cudownie , nie myslalem o niczym zboczonym i mialem wzwod , tak wzwod z powodu zapachu spoconych majtek . Od tamtej pory mam podejrzenia ze podswiadomie uwazam siostre za obiekt seksulany . I to wszystko przez zapach jej mokrej "c*pki" . Ona nic nie podejrzewa a ja od tamtej pory nalogowo wacham jej bielizne po bieganiu . POMOCY .Podoba mi sie wlasna starsza siostra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach