Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowana221313

CZEMU TU NIE MA ŻADNEGO PORZĄDKU

Polecane posty

Gość zdegustowana221313

Czemu na kafe jest taki syfff?????Wchodzę tutaj czesto jako gość i widzę ile tu niepotrzebnych, zaśmiecających tematów??? Gdzie sa moderatorki??? Czemu nie ma żadnego pomysłu na forum?? Czemu nikt nie pokasuje tych bezsensownych i nic nie wnoszących tematów?? Na kazdej kategorii jest ich grubo ponad 2tyś. Po co to?? Skoro wieksza część to niepotrzebny syf??? Nie macie czasem wrazenia, że jest tu jeden wielki niekontrolowany bajzel??? Przecież jakby to wszystko pokasował to od razu człowiekowi byłoby lepiej cokolwiek znaleźć, albo nawet przejrzeć ciekawe tematy.... niestety mając przed oczami taki bałagan wszystkiego sie odechciewa :/

Gość gość
wmorderatorki właśnie rooochają się z przemkiem, nie przeszkadzaj, swędząca c*po!

Gość gość
dobrze prawisz!!! Jakby tak modki zajely sie tym burdelem to moze to forum od razu nabraloby klasy.... Weźmy sie wszyscy zbierzmy i zróbmy jakaś akcje porzadkową!!!! Nie wiem moze jakis apel do moderatorów??? Co wy na to??

Gość gość
Apele to można sobie poczytać w dziale Redakcja -pozostają bez echa. Tutaj cała góra ma wszystko w nosie. Jedyne co sie zmienia to kolory forum. Reszta wciąz taka sama a nawet z czasem coraz gorsza bo coraz bardziej olewana.

Gość degresjaaaaaaaaaa
wiec moze faktycznie czas to zmienić? może warto się zebrać wieksza grupa i robic cos w kierunku tego zeby bylo lepiej. Przeglądałam mnóstwo for i na rzdym nie panowal taki rozgardiasz jak tu. straszne to a kafeteria ma przeciez duzy potencjał!!

Gość gość
a moze anarchia i nielad jest fajny po prostu i wyroznia to forum? uwierz mi, nie chcialabys pisac o czyms z przkeoananiem, a potem jakis jeb$#97;ny faszysta-moderator usunie, bo nie po jego myśli..