Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takanastkaa

DO FACETÓW po 30 stce

Polecane posty

Gość takanastkaa

Zastanawia mnie jakie dziewczyny lubicie wy faceci po 30 stce z wyglądu i charakteru i dodajcie w jakim wieku najbardziej lubicie dziewczyny jeśli chodzi o wygląd możecie dodać zdjęcie będzie miło Pytam z ciekawości bo znam takiego jednego ale wiem że każdy ma inny gust

Gość gość
spierrdalaj głupia sikso :o

Gość gość
daj sobie spokoj z 30latkami, nie twoj przedzial wiekowy ;) taki bedzie mial ciebie tylko do seksu

Gość takanastkaa
Widzę że chamstwo na tym forum i tyle Nie chcecie to nie odpowiadajcie jak ktoś będzie chętny to będę wdzięczna

Gość lubię nastki
masz bułke czy motyla?

Gość gość
masz byc zadbana i chętnie brać do buzi, nic wiecej

Gość taka__prawda
co do wyglądu to chyba masz ogólne pojęcie jakie dziewczyny podobają sie facetom, i to sie najczęściej nie zmienia niezależnie czy ma 20, 25, czy 30lat. Natomiast jeśli chodzi o inne rzeczy to dosyć trudno mi sobie wyobrazić że normalny, pracujący facet po 30 bedzie zainteresowany twoimi opowiadaniami o przygodach w szkole czy nawet na studiach itp ale ogólnie wszystkie sprawy związane z charakterem to dosyć indywidualna sprawa;)

Gość gość
owszem nawet na tym forum często piszą 28-30paro letni zboczency, że podniecaja ich nastolatki, ich mlode ciala, ale sama pomysl, czy naprawde bys chciala byc z takim niedojrzalym facetem? bo oni są niedojrzali, to są pedofile jak dla mnie. Zreszta nawet po ich slownictwie widac ze to buraki i straszne prostaki, czy bys chciala byc z takim gosciem? Kobieta po 30tce to juz dla nich stara d**a, bo ma zmarszczki, obwislą skorę, a pamietaj że ty tez bedziesz keidys panią po 30tce i co wtedy zrobi twoj facet, ktorego kręcą nastolatki? zostawi cie dla takiej dziewczynki. A najsmieszniejsze, ze tacy 30parolatkowie sami uwazają sie za forever jung :D

Gość takanastkaa
Zgadzam się tutaj z gościem powyżej ale nie wiem co mnie ciągnie do starszych facetów mam 19 lat i najbardziej lubię takich 30 paro latków dodam że przez to nie mam chłopaka bo w rówieśnikach widzę dzieci bo się tak zachowują oczywiście nie wszyscy Czy ja jestem nienormalna marząc o pierwszym razie ze starszym

Gość gość
a pijasz juz wódke albo jabole z wujkami po 50tce? :D:D🖐️

Gość gość
Z wyglądu od 16 do 40, ale z charakteru jakoś najbardziej mi odpowiadają te po 30 Wygląd: Belucci, Jolie, Bachleda-Curuś, ale też Steczkowska czy Kayah

Gość takanastkaa
Gościu powyżej masz podobne upodobania co mój kolega Jak masz na imię jeśli można spytać

Gość gość
Bellucci, Jolie? Facet, jeżeli masz takie wymagania co do wyglądu kobiet, to życzę Ci samotności do us*anej śmierci.

Gość gość
Paweł i akurat mam dziewczynę, więc Twoje życzenia się nie spełnią Jolie i inne to akurat normalne kobiety, widziałem też zdjęcia na których nie mają tony makijażu i Photoshopa A wybrałem gwiazdy dlatego, że każdy je kojarzy i łatwo pokazać coś na ich przykładzie. Lepiej przystopuj, takie żołądkowanie się na zdrówko Ci nie wyjdzie.