Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam sie tego pozbyc

Polecane posty

Gość gość

mam suche na czole krosty i nwm co mam zrobic tylko proszę nie mówcie ze mam zgłosic się do dermatologa moze znacie na to jakieś inne sposoby byłabym za waszą poradę bardzo ale to bardzo wdzięczna

Gość gość
Moze nawilz je jakims uniwersalnym kremem np. Nivea i zrob peeling? Ogolem wydaje mi sie, ze peeling moglby ci pomoc, najlepiej kawowy a nie jakis gowniany z drogerii, ktory ladnie pachnie ale nic nie daje. Mozesz tez sprobowac masci ci cynkowej, do kupienia w aptece za ok. 3 zl. Jak je rozdrapujesz to raz na jkis czas mozesz polozyc odrobine masci Tribiotic, jest do kupienia w aptece w malych saszetkach za ok. 2zl. Polecam tez kosmetyki z linii Siarkowa Moc firmy Barwa, sa w Rossmannie. Wyprobowalam maseczke i mydlo siarkowe, jestem bardzo zadowolona, bo sa tanie - mydlo ok. 6 zl a maseczka 3,50 zl, a dobre. Co prawda nie jest perfekcyjnie, ale to na moje wlasne zyczenie sobie to zgotowalam - tak skutkuje noszenie grubej tapety juz w gimnazjum (co ja mialam wtedy w glowie, masakra). No ale zycze powodzenia tobie autorko i jako pierwszy polecam wyprobowac peeling :)

Gość gość
tak tak zrób peeling może rozejdą ci się ... na całą twarz