Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy z tatuażami

Polecane posty

Gość gość
skopiowac usunac spacje i wkleic w wyszukiwarke.

Gość gość
30.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość A mi się takie oczoj**ne tatuaże kojarzą z napisem " PATRZ NA MNIE" Ludzie pozujący na oryginalnych, czasem majacy masakryczna przeszłość- lata młodość typy wóda narkotyki, kompleksy, chęć wyróżnienia się. Pewnie za chwile zacznie się jadka ze te poglądy to zacofanie itp. ale tak już postrzegam ludzi z tribalem np. no łydce ramieniu czy jakimś skorpionem na łopatce, szczytem jest zakładanie krótkich bluzek by pochwalić się tatuzażem nad tyłkiem usmiech.gif xxxxxxxxxxxxxx dokladnie,ale patologia nigdy sie nie przyzna,ze jest patologią:D, to sa zwykle wybryki mlodosci dla szpanu, zwrocenia na siebie uwagi, bo rodzice mieli ich w d***e tylko za wodka ganiali:D

Gość gość
jasne, tak sobie tlumacz:D sa inne sposoby "pokazania ze ma sie jaja" skakalas z samolotu? ze spadochronem z mostu na bungee to pisz szmato,ze masz jaja:D jak tylko tatuazem umiesz zwrocic na siebie uwagę:D

Gość gość
Mylisz sie, poniewaz mam kolorowy tatuaz.

Gość gość
Patologiii raczej nie stac na tatuaz w profesjonalnym studio :) A nie zrobilam go, by "sie pokazac", zrobilam dla siebie, by zakonczyc pewnien etap w zyciu. mialam wtedy 27 lat, wiec uwazam, ze decyzje przemyslalam.

Gość wytatuowana mama
Mam 1 tatuaż na piersi lewej,drugi na łydce,trzeci na plecach. Podobają mi się,chociaż usłyszałam różne komentarze. Ale je szanuje,bo mi też nie każdy tatuaż się podoba :) A tym co nie pasuje to ich problem,to ma być dla mnie a nie dla innych.

Gość wytatuowana mama
I nie rozumiem. Ja nie obrażam nikogo kto nie ma tatuażu,to bardzo ważna decyzja,więc też nikogo nakłaniać nie będę. Ale dlaczego wy wyzywacie te kobiety które go mają?

Gość gość
nie nie skakałem bo to nudne ale ciekawi mnie co ty robisz? na bank niewiele siedzisz i plaszczysz tylek upasiony na kafe pilnujac bachorka ktory jest jedynym co cie kreci twoje zycie sie skonczylo jak zobaczylas dwie kreski na tescie :P i nie wyjdziesz poza nawias swojej szarej zwyklej egzystencji bo co ludzie powiedza :O

Gość gość
wszedlem zobaczyc co za p*****ly czyta moja zona i widze wasze wypociny o kompleksach a prawda jest taka ze kazdy facet ma ochote na wydziarana laseczke nawet jesli wam wmawia ze im sie nie podoba!

Gość gość
dokladnie :) Mojego meza strasznie jara moj tatuaz :P

Gość gość
błąd w mysleniu:D mam za sobą to co wymieniłam a moje dziecko ma 12 lat:D nudne:D jasne,boisz ,ze sie w gacie posrasz:D

Gość gość
moj maz ma do tego neutralny stosunek, jakbym chciala nie ma nic przeciwko, tylko po wuj:D mnie to nie kreci nadal uwazam ze to dobre dla patologii i tylko takich widuje z tatuazami (d****i i menele)

Gość gość
kobieto uwazasz to za wyczyn kilka minut w powietrzu chyba malo zycia mialas ze takie tandetne eskapady cie jaraja to juz bylo i przebrzmialo bez przesady skoczysz i tyle.Wspinam sie po wiezowcach po gorach to wymaga sily i zrecznosci a spadanie mnie nie kreci to dobre dla lasek co skacza z wrzaskiem i zamknietymi oczami a potem pisza na fejsie jakie sa z***biste.

Gość gość
dobra mamuski jestescie typowymi poleczkami zero polotu i zasciankowe myslenie nie stac was boicie sie a kamuflujecie to wszystko stwierdzeniem "patologia" powodzeia w zyciu nudnym szarym i biednym bye bye

Gość gość
a świstak siedzi i zawija w sreberka:D banda fantasow, typowe na kafe:D

Gość gość
tu na kafe wszystko jest patologią od imienia począwszy przez tatuaż po kupowanie tańszych pieluch i robienie zakupów w biedronie:O

Gość bo 80 procent tu
piszacych to patologia, ciagną net od sasiada i maja kontakt z wielkim swiatem niz swoje 25m2:D

Gość wytatuowana mama
Kobieta,mężczyzna z tatuażem to patologia? Zabawne jesteście :D Wasi mężowie jeszcze nie raz na taką patologię by polecieli :D Po co się tak oburzacie? Czy to moje ciało,czy wasze? Czy ja sie wpierdalam,dlaczego wy nie posiadacie tatuażu? Nie,bo huj mnie to obchodzi,tak samo powinno was huj obchodzić.

Gość gość
ooo, fajnie, że temat się kręci. Cieszę się, że większość myśli podobnie do mnie. Oczywiście czasy kiedy tatuaże świadczyły o kryminalnej przeszłości poszły już dawno do lamusa, jednak niektórzy nadal kojarzą je z półświatkiem....teraz tatuaż to dzieło sztuki. Mój tatuator to prawdziwy mistrz. Ja daje mu jakiś pomysł on tworzy do tego swoją historię...uważam że najlepszy jest wzór wymyślony przez tatuatora...daje mu całkowitą wolność. Wiadomo że nie dam sobie wytatuować swastyk lub tym podobnych, ale uważam że jak juz robic to robic coś porządnego a nie napisik, piórko dmuchawce latawce jak to robi większość...zawsze lubiłam się wyróżniać, nosiłam kolorowe włosy, dziwne sukienki inne niż wszystkie, słuchałam innej muzyki ( sama jestem muzykiem- już raczej emerytowanym, ale jednak jestem) i jak zaczęłam się dziarać to nikt z mojego bliskiego otoczenia raczej się tym faktem nie zdziwił.:) Mój mąż nie ma żadnego tatuażu i wygląda zupełnie normalnie i jak idziemy razem to fajnie wyglądamy;) ja kolorowa a on zwykły chłopak :P

Mam tak samo jak Wy. Mam dwa tatuaże i jestem mamą. Niektórzy dziwnie się patrzą, tak jakby piętnują za to.. Jest to krzywdzące no ale trudno. Każdemu się nie dogodzi a trzeba być przede wszystkim wierną sobie. Prowadzę od niedawna bloga i pisałam posta o tej niesprawiedliwości. Polecam Kochane https://mamorfoza.wordpress.com/2016/08/25/wytatuowana-mama/