Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ErzsebetBathory__

Podobają mi się młodsi faceci

Polecane posty

Gość gość
Korzystaj,korzystaj!!!Przecież napisałam,że to dziecięctwo jeszcze!!Z perspektywy czasu...powinnam była jeszcze się bawić:):classic_cool:

Gość gość
sfrustrowane kobiety, którym młodość się skończyła teraz są rozmarzone

Gość gość
a niech se babki fantazjują jak im to sprawia przyjemność:D z resztą wielu starszych facetów robi to samo licząc że poleci na nich nastolatka:D a realnie niewielu facetów i jeszcze mniej kobiet ma na to szanse 🖐️

Gość gość
nikt się nie czepia ale patrzmy realnie nawet faceci po 30 wolą taką 20 latkę niż kobietę w waszym wieku. a chłopaki w wieku 25 lat umawiają się z nastolatkami.

Gość omiela
Z nastolatkami bo wiedza, ze nie sprostaja kobietom w naszym wieku. Latwiej zaimponowac mlodziutkiej dziewczynie ;)

Realnie to wiekszośc dziewczyn może mieć seks z młodszym. Tym bardziej że wielu z nich jest wygłodzonych, bo koleżanki im nie dają. Z facetami gorzej, wiekszosć musiałaby za takie coś zapłacic

Gość gość
Ja nie jestem już dziewczyną,tylko kobietą:classic_cool:i ZAWSZE mam sex z młodszym:classic_cool:;a jak komuś żal,to jego problem:P nie mój;)

"Z nastolatkami bo wiedza, ze nie sprostaja kobietom w naszym wieku. Latwiej zaimponowac mlodziutkiej dziewczynie oczko.gif" Ładnie ujęte. W tym wieku to już nie miłośc tylko sprostanie wymaganiom kobiety w zamian za starsze gorsze ciało. W takiej sytuacji trudno się dziwic, że wybierają nastki, które moga jeszcze szczerze i naiwnie pokochać.

Gość omiela
Szczerze i naiwnie pokochac? Dobre sobie. Chodzi o to, ze wielu facetow boi sie starszym kobiet. Latwiej zaimponowac naiwnej dziewczynce. Moi koledzy nie raz mi sie przyznawali do tego. Trudniej jest im zdobyc dziewczyne w ich wieku nic 18tke pod ktroa wystarczy samochodem podjechac pod szkole;)