Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka dizeciom

Ubranie matki na co dzien

Polecane posty

Gość matka dizeciom

Nie mam pomyslu jaks ei ubierac. Mama dowjke maluchow. Po domu czasem chodze w dresi, np do sprztania. DO niedawna pracowalam, ael spodnie z materialu, zakiety i obcasy raczej do dizeci sie nie nadaja. Szukam pomyslow na to jak mam sie ubierac, zeby wygldac jak kobieta a jednoczesnie wygodnie sie cuzc! pomozecie?

Gość matka dizeciom
ale np jakie buty? balerinki przy dzieciahc niczas ise w ekspresowym tempie: od wrzesniaz uzrzyla juz 3 pary! typowo sportowych nie lubie? mysle nad jakiemis trampaki, tylko jak unikanc takiego typowo sportowego stroju?

Gość gość
Ja chodziłam w balerinkach- co z tego że się niszczą, kupowałam po 20-30 zł, w martensach, trampkach, latem wygodne japonki czy sandałki... buty na obcasie i koturnie zostawiałam na takie okazje kiedy bez dziecka wychodziłam. Jedne miałam takie lepsze na małej koturnie bardzo wygodne w których od biedy mogłam za dzieckiem biegać. Dżinsy- niebieskie i czarne do tego bluzki raczej obcisłe i ew. sweterek, chusta, sukienki- zwłaszcza sukienki lubię, tuniki z legginsami... nie nazwałabym tego stylem sportowym, dresy i adidasy na treningi miałam.

Gość to kup porządne buty
Porządne buty się nie rozlecą :O Ja np teraz mam jeansy, bluzkę z kapturem, czeszki. Często chodzę w lnianych spodniach i rzymiankach, jeansach i sandałach, balerinach, do tego bluzki lub w leginsach i tunikach,a jak było gorąco to w sukienkach i japonkach.

Gość gość
Ja mam jedno dziecko i na ogół wygląda to tak: Po domu leginsy+tunika lub jeansy i jakas bluzka. Jak gorąco to krótkie spodenki Na większe sprzątanie dres. Na wyjście wąskie jeansy+ ładna bluzka często koszulowa jak chłodno to zwykła bluza z kapturem lub sweterek Jak jest gorąco to krotkie spodenki, spódnica przed kolano lub przewiewna maxi+ bluzka czasem koszulowa lub bokserka. Czasami sukienka. Jeśli chodzi o buty to zimą kozaki na obcasie ale niskim- tak 5cm lub koturnie, rzadko płaskie. Wiosna/jesień coś sportowego, buty za kostke z malym obcasem lub na koturnach, czasem wysokie szpilki. Latem jak gorąco to japonki, plaskie sandalki lub pantofle na koturnach. Czasem szpilki.

Gość KSKKSKKSlalala
ja smigam w dopasowanych do figury jeansach i koszulkach. przynajmniej nie wygladam worowato.