Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Extravirgin

Po co prasować pościel

Polecane posty

Gość Extravirgin

Moja mama strasznie mi suszy glowe, ze nie prasuje poscieli. Ale zastanawiam się po co, przeciez i tak się w nocy gniecie, kopie się ja i zwija. Prasujecie pościel? Moim zdaniem to troche bez sensu.

Gość 6434634
ja nie prasuję, bo mi się nie chce, ale uważam że jest tego jeden minus: słabo się składa i układa w szafie. Ja mam wręcz kopiec (mimo że składam w kostke), a u mojej mamy posciel zajmuje mało miejsca, bo poprasowana i złożona

Gość LimONka201
Na co dzien mi się nie chce w to bawic. Prasuje tylko jak tesciowa do nas przyjezdza. Ona prasuje zawsze, bo jest alergikiem a to podobno zabija roztocza. Ale ona ma taki generator pary z philipsa, to sobie raz dwa para przejedzie w pionie zanim zdejmie z suszarki i ma zrobione. A ja sie musze z tym męczyc.

Gość gość
prasowanie 9wysoka temperatura) zabija bakterie roztocza itp i po to sie prasuje

Gość gość
gorzej jesli 24h to za malo.prasowanie poscieli owszem,dla majacych nadmiar wolnego czasu.

Gość gość
tez tego nie rozumiem widocznie jestem brudasem :) piorąc chyba sie wybija roztocza po co póxniej prasować/