Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie platki z mlekiem podawac roczniakowi

Polecane posty

Gość gość

Jw. Jakie wy dajecie swoim dzieciom?

Gość gość
Ja dawalam te z bobovity, mają mniej cukru i wiecej witamin. Skład odpowiedni dla maluszka

Gość gość
Ja raczej dawąłam owsiankę albo manne, miala prawie dwa lata jak zaczeła dostawac czasami corn flakes'y ale tez dlatego że miała diete wątrobowa czyli cukier był dla niej dobry a tłuszcz nie... a corn flake'sy smakują dobrze z sokiem jabłkowym. Normalnie to chyba bym sie dłuzej wstrzymala z takimi dosładzanymi płatkami. Roczne dziecko uczy sie smaków wiec im mniej cukru tym lepiej dla jego żywienia na przyszlosc.

Gość gość
Te wszystkie płatki do mleka do świństwo jest nawet te niby z przeznaczeniem dla takich maluchów, ja proponuje płatki owsiane, albo np. już lepiej kluski lane na mleku zrobić niż ta chemię. Ale jak np. widzę mtki które rocznym dzieciom dają do jedzenia kilka chipsów dziennie to w sumie te płatki to i tak znaczenia duzego nie mają

Gość gość
o ile pamietam porównywałam skład płatków z bobowity z tymi normalnymi i róznica w skladnie mnie nie powaliła... za to w cenie owszem.

Gość gość
fuj. ja też owsiankę daję.

Gość gość
Rozne przerozne na zmiane.

Gość gość
owsiane, orkiszowe, jęczmienne, amarantusowe, jaglane, gryczane itd niekoniecznie z mlekiem