Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diiii

Szkoła zaoczna higienistka stomatologiczna

Polecane posty

Gość Diiii

Szukam szkoły zaocznej - kierunek higienistka stomatologiczna i nie wiedziałam,Ze jest taka kiepska sprawa z zajęciami w weekendy :( Prawie wszystkie szkoły oferują naukę w tygodniu gdzie ja nie mogę uczęszczać na zajęcia bo pracuje. Raz na jakiś czas to nie problem wziąć wolne,ale nie w każdym tygodniu. Może ja nie umiem szukać :) Ale w z tego co widzę po wpisach chyba jednak umiem. Ale może coś przeoczyłam. Wiem,że jest szkoła na Nowym Świecie.... sama robiłam tam kurs na asystę i nie było zle lecz szkoły raczej nie chciałabym tam robić bo warunki są fatalne , jeden mały gabinecik, sala ciasna co prawda Panie prowadzące zajęcia naprawdę były superrr.. ale Pani B.dyrektor tej szkoły tak OBŁUDNIE miła!!!!!!! Wiem,że zajęcia sa w piątki pop., soboty cały dzień i niedziela cały dzień w każdy weekend przez dwa lata. Nie pamiętam dokładnie ceny, ale jakoś ok 350zl miesięcznie. Jeśli znacie jakieś szkoły na terenie Wawy proszę podajcie jakieś namiary.

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja nie pomoge bo nie jestem z Warszawy, ale chciałam zapytac jak Ci poszedł egzamin zawodowy na asystentke?? ciezko było?? bo czeka mnie w styczniu ;)

Gość Diii
Wiesz ja robiłam kurs wiec miałam tylko egzamin na koniec kursu a ty chyba robisz roczną szkołę?? Co do egzaminu na kursie to były bardzo szczegółowe pytania z tego co było na zajęciach i z materiałów jakie otrzymaliśmy. Ja zadałam prawie na maxa i przyznaję, że dużo się uczyłam. Ale nie wiem jak wygląda egzamin zawodowy :(

Gość gość
profesja w lublinie higienistka stomatologiczna 260 zł tel: 81 534 66 07

Gość gość
ja musze powiedziec i pochwalic za razem www.wzspgdynia.pl/kierunki/ kierunek w tej szkole, moja znajoma sie uczyla i mega chwalila :)

Gość gość
Moja mama robiła ten kierunek w Plus Edukacji we Wrocławiu. Jest bardzo zadowolona. Dużo się nauczyła. Szkoła pomaga w kwestii praktyk itp. Znajduje się gdzieś na Ofiar Oświęcimskich.

Gość gość
chodzimy wraz z córką do Plus edukacji na placu solidarności. bardzo fajna szkoła. nauczyciele i wyposażenie sali na poziomie. z czystym sercem polecam te szkole