Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałem dziś Murzyna z Polką na ulicy w Poznaniu

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyna przepiękna, wyglądała jak modelka, a murzyn był taki czarny, że ledwo było widać mu oczy, wyglądał jak małpa. Co się z tymi Polkami dzieje? Czy naprawdę zwierzęcy seks i wielkie przyrodzenie jest aż tak ważne? Niedługo w ogóle przestanę się wiązać z kobietami na stałe tylko będę je używał wyłącznie do seksu, bo one powoli zamieniają się w seksualne zwierzęta - trzeba z tego korzystać, ale żeby z taką spędzić życie to tortura.

Gość gość
To mit ze baba potrzebuje mniej seksu niz facet one sa bardziej zboczone niz my Jest w nich bardzo silny instynkt propagacji genow Dzisiaj faceci na skutek konsumpcjonizmu, kapitalizmu i stresu traktuja kobiety z reguly jak powietrze, w ogole ich nie zauwazaja i ich potrzeby seksualna sa o wiele mniejsze niz kiedys. A jesli nawet wystepuja to sa o wiele bardziej wysublimowane - faceci np. przepadaja za bardzo mlodymi nastoletnimi dziewczynami - uwazaja ze lepiej miec seks rzadko ale za to najwyzszej jakosci. Tymczasem baby zaczynaja wariowac od tego ze sa ignorowane dlatego puszczaja sie z murzynami i islamistami. Gdyby nie chcieli ich islamisci i murzyni to by sie puszczaly z wlasnymi psami. To naturalne dla bab. Cala ta kulturowa gadka ze baba to niby taka wstrzemiezliwa seksualnie a facet mysli penisem to kompletna bzdura - zwlaszcza w dzisiejszych czasach. Dzisiaj to baby sa seksualnymi wiecznie niezaspokojonymi dewiantami.

Gość majkelandżelo
tu się muszę zgodzić, kobiety są dzisiaj o wiele bardziej zboczone od facetów i mają większe potrzeby łóżkowe

Gość gość
szkoda ze zdjecia nie zrobiles

to znaczy juz ze poleciala na jego fiuta? ze chodzi o seks? opamietaj sie błaznie 🖐️ moze jest zwyczajna kobieta zakochana w tym czlowieku jak i on w niej. a ty robisz z jednego kurwe a z drugiego jakiegos marginesa:O

Gość gość
A to ciekawe dlaczego nigdy nie widziałem Polek w towarzystwie na przykład Chińczyków czy innych Azjatów. Nie przypadkiem dlatego, że są mali wzrostem i mają średnio 8 cm penisy? Proszę mi tu nie pierdzielić o tym, że Polki lecą na murzynów "z miłości", takie bajki to proszę swoim dzieciom opowiadać.

Gość gość
A na mojej ulicy zamieszkal ciapaty.Przywiozla go tez ladna,mloda Polka z Anglii,moja sasiadka.Co taki ma do zaoferowania?

Gość gość
murzyni sa wspaniali bo maja duzego penisa i bardzo twardego to najpiekniejsi mezczyzni

Gość gość
Nie wiem po co Polki przyjeżdżają do Polski z ciapatymi. Jeśli na wakacje, to OK. Ale na stałe to zły pomysł. Kto zatrudni taką ciapatą łajzę?

gosciu jestes bardzo zacofany. a ja widzialem nie raz nie dwa. w moim miescie jest małzenstwo..para murzyn, polka,. super gosc.nie przelewa im sie w domu. ona nawet wiecej zarabia od niego. i co myslisz ze jest z takim bo ma duża fujare? jezeli taki masz tok myslenia to jestes skonczonym idiotą 🖐️ poza tym nie wazne jakiego sie ma. przyjemnosc nei zalezy od dlugosci penisa 🖐️

Gość kosmiczna planeta
ale tu plytcy ludzie siedza, ja pitole, dla was murzyn= palka

Gość gość
Dlaczego taka Polka co utrzymuje Murzyna, nie chce utrzymywać Polaka? Bo Polak nie ma 25 centymetrowej pały i nie posuwa jej jak zwierze. Taka jest prawda. Pogódź się z tym.

jestescie zalosni 🖐️ nei dajecie sobie rady w lozku co ? :D kobiety was zostawiaja i najlepiej jest tak powiedziec ze lecą na pały :D

Gość gość
ale tobie zal doope sciska prawiku

Gość gość
tylko murzynek potrafi dogodzic kazdej dziewczynie a biali moga na to patrzec ze swoimi malymi kuskami

Gość AndżelikaUK
Tez mam czarnoskorego chlopca i musze przyznac racje Autorowi. Wybralem go sobie glownie dlatego, ze jest nieporywnywalnie lepszy w lozku od bialych facetow, a Polakow w szczegolnosci. Nie zyjemy juz w Sredniowieczu, kobiety tez maja prawo do zaspokojenia swoich potrzeb.

Gość Żydzi żydzi wszędzie żydzi
"przyjemność nie zależy od długości penisa" :classic_cool: 🖐️ wartościowa ładna kobieta nigdy nie będzie "za nic" z facetem. Jednej zależy na wyglądzie, innej na pieniądzach kolejnej na przyrodzeniu, jeszcze innej na ładnej sylwetce. Widocznie modelka wolała dużą pale. :)

Gość gość
mam piekne sny z murzynami i rano budze sie cala rozpalona i mokra , to sa prawdziwi mezczyzni

Ciebie nie zostawia bo lepiej żyć na twój koszt, a zaspokaja ja "murzyn" buahahaha 🖐️

Gość AndżelikaUK
Przecietny Polak ma 12 centymetrowego liliputka. Rzucilam mojego ostatniego chlopaka z Polski bo nie potrafil zaspokoic mnie seksualnie. A ja nie bede tak jak moja matka cale zycie na grochu kleczec, zeby jakiemus polaczkowi bylo dobrze. Teraz nastala era kobiecego feminizmu.

Gość AndżelikaUK
Gdyby w Polsce bylo duzo czarnoskorych, to bysmy w ogole sie z Polakami nie umawialy, wszystkie kochalybysmy sie z czarnoskorymi. Zwlaszcza mlode Polki. Nie byloby mlodej ladnej Polki, ktora nie mialaby seksu z czarnoskorym mezczyzna. Oni sa wspaniali.

Oczywiście autor żadnego murzyna nie widział dzisiaj. Z czarnuchami i innymi brudaskami z afryki wiążą się te nieco brzydsze panie które nie miałyby szans na wartościowego polaka na poziomie. Mimo to lepsze chyba że wzięły murzyna ktory im pasuje pod jakimś względem niż byle jakiego polaka prawda?

Gość gość
Andzelika masz racje ja tez uwazam , ze minimum to bardzo gruby penis o dlugosci minimum 20 cm

Gość gość
Widziałem Murzyna ze zjawiskowo piękną młodą Polką, blondyneczką o urodzie fotomodelki. Szli "za rękę", a potem zaczęli się przytulać i całować.

Miałem napisać polaka z klasa ale napisalem na poziomie nie wiedzieć czemu.

Gość gość
zaplace nawet 150 zl za tydzien jezeli poznam murzynka ktory mnie bedzie piescil i kochal bo mam juz dosyc bialych pataszonow gerinda25Sara@gmail.com

Gość gość
Byl juz dzisiaj taki temat tylko bylo Widzialem dzis Turasa z Polka na ulicy w Poznaniu. Ten sam autor???

Gość gość
idioci , Widocznie ten murzyn jest lepszym człowiekiem od Ciebie skoro była z nim :P

Gość gość
a ja widziałem paskudną sasiadke,która za młodu wszystkich umoralniała,a teraz po długiej nieobecności przyjechała z czarnuchem i czarnym pomiotem patologicznego związku

Gość gość
a umoralniała z czystej zawiści,bo wszystkie miały facetów a pasztet ni chu chu,za granicą widac tez tylko czarnuch był chętny