Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mialam racje czy przesadzam

Polecane posty

Gość gość

Pracuje z mezem za granica. Dwa tygodnie temu wrocilismy z polski. Bylismy tam dwa tygodnie plus tydzien w chorwacji. Kklka dni temu oswiadcza mi po powrocie z pracy ze jedzie do polski na weekend bo jakis kolega(z ktorym ma sredni kontakt) robi kawalerski i go zaprosil! !na slub nie dostalismy zaproszenia. Wscieklam sie, po pierwsze ze splokalismy sie z kasy przez te wakacje a po drugie nawet sie mnie nie zapytal o zdanie tylko odrazu potwierdzil ze bedzie. Powiedzialam mu ze jak pojedzie to nawet niech sie do mnie wiecej nie odzywa... pojechal... dodam ze nie jestem jakas zfiksowana laska co nigdzie meza nie puszcza. Wrecz przeciwnie. Czesto spotyka sie z kolegzmi, chodza na balety itd. Dziewczyny co byscie zrkbily po jego powrocie? Jaka taktyke zastosowac?:) chcemu utrzecnosa;)

Gość gość
Nikt nie ma zdania??

Gość gość
powiedz że jak go nie było to poznałaś miłego męszczyznę który zaprosił cie gdzieś na wycieczkę a ze ci sie nudizlo bo cie zostawil to się zgodizłaś,wymyśl imię i powiedz ze dal ci numer ale go usuniesz jak chce..

Gość gość
wystaw waliche i niech wraca do kolegi,skoro taki dobry kumplel,to go przyjmie:p

Gość gość
Heh dobre;) dzieki:) kolezanki mnie wlasnie dzisiaj wyciagaja na balety i mocno sie zastanawiam;) jak kuba bogu...

Gość gość
i myslisz,ze krzywde mu zrobisz?Pojdzie tez na balaty,moze tym razem do innego kolegi na kawalerskie:D

Gość gość
:( no to sama juz nie wiem:( musze mu utrzec nosa bo nie chce zeby takie sytuacje sie powtarzaly:(

Gość gość
Zadnych pomyslow?;)

Gość gość
..powiedz że jak go nie było to poznałaś miłego męszczyznę ... W takie gierki grają takie niedojrzałe pajace jak ty gościu... Do autorki : Jak wróci to normalnie go zapytaj jakim cudem został zaproszony na kawalerski a na ślub już nie? Jak zacznie kręcić w odpowiedzi, to powiedz mu żeby skończył gadać bzdury bo nie zasługujesz na kłamstwa. No i w następny weekend znikasz na 2 dni (możesz przesiedzieć u koleżanki albo gdzieś gdzie Cie nie znajdzie) i mówisz, że byłaś na panieńskim.

Gość gość
ja bym sobie wyjechala np rodzicow czy gdzies...tak na pare dni i dziada zostawila,bez zadnej informacji:p

Gość gość
Dzieki wielkie:* chyba wlasnie tak zrobie!!:) niech zachodzi w glowe gdie jestem...

Gość gość
prosze bardzo:)sposob sprawdzony i skuteczny:D

Gość gość
idzie na kawalerski a nie ma zaproszenia na wesele? oszukał Cie ma kochanke :)

Gość gość
Akurat tego ze jej nie ma jestem pewna i tak samo tego ze jest na tym kawalerskim;) ma sie swoje wtyki:P nie doszukuje sie podtekstow w tym wyjezdziew. Wiem ze byla to chcec zabawy. Na slub nie dostal zaproszenia bo zna go od dwoch miesiecy a na kawalerski idzie duzo wiecej jego kolegow ktorzy rowniez nie ida na wesele.... dziwne to ale tlumaczyl to tak ze im wiecek kolegow tym weselej...

Gość zdecydowanie przesadzasz
Wiecej luzu kobietki;)