Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żenujące wspólczesne polskie filmy

Polecane posty

Gość gość

Jakaś tragedia. Poszłabym na polski film, ale ciągle te same mordy typu Szyc, Karolak i słodkie idiotki bez talentu. Ostatni dobry film jaki widziałam to Dzień Świra. Co się stało z polską kinematografią?

Gość gość
no nie kryzysu to nie ma, po prostu reżyserom nie chce sie wysilać i wymyslają żenujący scenariusz i biorą "znane" twarze, którymi ludzie już rzygają

Gość gość
baby sa jakies inne, och karol 1 i 2, kac wawa

Gość gość
Wszystkie sa zenujace, nie ogladam polskich filmow, nie kupuje polskich ubran,

Gość kac wawa to
dobry film? puknij sie człowieku

Gość gość
ty wyzej a czy widzisz jaki jest temat? no co za głąb

Gość gość
Dzień świra jest super, Chłopaki nie płaczą też jest dobre, ale to stare czasy teraz to wszystko na bogato ale beznadziejnie

Gość gość
Dobre polskie filmy to dowidzenia do jutra, lalka, rejs

Gość gość
baby sa jakies inne - najgorszy film jaki widziałam w życiu. kupa starych, przejedzonych kawałów o kobietach, przeplatana pseudonaukowymi teoriami.. podana w tak tandetnej formie, że, ąż nie mogłam uwierzyć. mianowicie dialog miedzy dwoma gostkami w samochodzie.. przez cale 2h :o x oh karol 1 i 2.. czyli odgrzewany kotlet. duzo słabszy od poprzedników.. w rolach głównych oklepane mordy.. no ale coś przynajmniej się dzieje. taka komedyjka dla durnowatych. x kac wawa - nie bede nawet komentować tego s**tu :o

Gość a widzieliscie nowy serial
Miłość na bogato, obejrzałam z ciekawości 10 min. Drewno, drewno i pustota. Prawie sie poplakalam, bo zdalam sobie sprawe ze tak wlasnie sie zachowuja niektorzy Polacy.

Gość gość
jak ci sie podobał dzien swira to zobacz sobie "wszyscy jestesmy chrystusami" moga rownież być: plac zbawiciela dom zły drogówka - inny niż typowe polskie filmy, ale bez rewelacji sala samobójców - przynajmniej jakieś nowe twarze listy do m - oklepana obsada, ale, aż byłam zaskoczona, że w polsce zrobili w miare przyjemny film. x wszystkie które wymieniłam są moim zdaniem najmniej szitowatym szitem wśród ostatnich polskich filmów, ale oczywiscie zadne to wysokiej klasy kino nie jest

Gość gość
dzień świra jak dla mnie też żenujący. Szczerze mówiąc moim zdaniem żaden polski film nie zasługuje na miano dobrego.

Gość gość
sala samobójców to gówno :o

Gość gość
kac wawa to dno i szmira. last minet też szkoda oczu i uszu .

hejterstwo jak na filmwebie. nie wystarczy napisać "żenujący:" czy "s**t", żeby skrytykować coś. i nie wiem, co jest chybionego w "Dniu Świra"???

Gość gość
Komercyja kaszana zeby forse wycisnac, gowno bez tresci i wartosci, moze i dzien swira jest smieszny ale o czym jest ten film, czego uczy? Niczego, pokazujac negatywy czlowiek nie staje sie lepszy

Gość gość
"Pokłosie" jest b. dobrym filmem, polecam jak najbardziej. Tak jak autorka, nie lubię oklepanych polskich filmów ( ostatnimi czasy głownie komediowe szajsy robią), gdzie wciąż ci sami aktorzy grają. Jeszcze jeden, który jak na kino polskie mogę polecić to "Drogówka".

Gość gość
To jest murzynski humor, prostacki, pierdne se i kupa smiechu, ale zabawne

Gość gość
"Nic śmiesznego"

Gość gość

wydaje mi sie że nie mają kasy, nawet ich nie stać na kaskaderów tylko taki badziew robią i pośmiewisko w świecie