Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety wrażliwa

W jakim mieście w PL ludzie się szanują Mieszka się dobrze I warto się tam przep

Polecane posty

Gość niestety wrażliwa

Chciałabym się przeprowadzić. Nienawidzę miejsca w którym obecnie mieszkam. Podli ludzie. Zawiść. Nienawiść. Chcę miejsca spokojnego. Nie wiem czy wieś czy miasto. Podawajcie chociaż okolicę. Pomóżcie mi się uwolnić:( Nie podróżowałam wiele, nie znam kraju, Toruń wydaje się być całkiem sympatyczny. Jakie inne miasta????

Gość gość
Zagranicą

Gość gość
Polecam Poznan, oaza spokojnych zyczliwych i usmiechnietych zawsze ludzi ktorzy przywitaja cie rogalem i sola. Tutaj każdy kierowca cie przepusci na pasach, tramwaj otworzy szeroko wrota kiedy zobaczy cie biegnaca z jezorem do pasa. Miasto bezpieczne, cierpiacy na bezsennosc moga przechadzac sie noca po Starym Rynku, czy podziwiac kamieniczki na Jeżycach. Praca jest, przyjaciele są. Zapraszam i dobra wiadomość na koniec: zwalniam ci miejsce w tym pieknym miescie, mozesz sie juz wprowadzac, aha to najtansze miasto jesli chodzi o wynajem, zapomnialem napisac.

Gość niestety wrażliwa
Jakieś jeszcze pomysły??

Gość gość
3-miasto a scislej Gdynia

Gość gość
3-miasto a scislej Gdynia

Gość gość
Wroclaw :) Miasto przyjazne i otwarte oraz piękne. Ludzie z tych okolic są bardzo otwarci w porównaniu do tych z wielkopolski

Gość studiatorunnn
To zależy w jakim wieku jesteś. Jeśli chcesz na studia to ja wybrałam Toruń i jestem bardzo zadowolona, poznałam świetnych ludzi na moim wydziale, z różnych okolic Polski. Miasto samo w sobie od zawsze mi się podobało, przyjeżdżałam na wycieczki i chodząc po starówce obiecywałam sobie, że kiedyś zamieszkam w tym mieście i tak się stało. Życie studenckie rozwija się całkiem prężnie, jest dużo klubów i w wielu miejscach są duże zniżki studenckie. Nie tylko w klubach, ale w szkołach językowych, siłowniach a nawet w niektórych sklepach.

Gość gość
na pewno nie Poznan!! Miasto dresow, agresywnych ludzi z postawa rosczeniowa

Gość ajaodradzam
Nie wiem gdzie jest lepiej - ale wszędzie tylko nie w Łodzi! Jak jestem w tym mieście to mam depreche! Nic tam nie ma ciekawego, jedynie Manufaktura jakoś się prezentuje a reszta? Brudno, ubogo i beznadzieja totalna! Kamienice zaniedbane, dworzec w rozsypce :(

Gość gość
też nienawidze łodzi ludzie suki

Gość gość
na pewno NIE Radom

Gość gość
Z jakiej miejscowości jesteś?

Gość niestety wrażliwa
Właśnie z Radomia:(

Gość wyjedź z PL
w Polsce nigdzie pod tym wzgledem społeczeństwo nie jest ok, no może i w Poznaniu będzie ci trochę lepiej niż w Radomiu, ale i tak nie pozbędziesz sie zawistników ze swojego otoczenia w ten sposób. Najlepiej stąd wyjechać.

Gość gość
A co wam zawistnicy przeszkadzaja?Bo gdybym ja byl czlowiekiem sukcesu to widzac jakas mende szczerzylbym zeby i chichotal.Bo co mi moze zrobic gnojek jeden z drugim?:)