Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiku mikuuu

Przystojny brunet nie dostrzega pięknej fikuśnej

Polecane posty

Gość fiku mikuuu

😭

a gdzie spędziłaś wakacje Fiku? Bo z doświadczenia wiem, ze wystarczy tylko ruszyć tyłek, a od razu co najmniej kilka fajnych osób można poznać i od razu życie wydaje się dużo ciekawsze, a o użalaniu się nad sobą nawet nie ma czasu myłśleć :)

Gość gość
A moze brunet nie lubi blondynek w okularach ?

Gość gość
Na pewno lubi, jest dla mnie bardzo miły xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Jak do tej pory nie udalo ci sie zainteresowac bruneta ! Moze czas spojrzeć prawdzie w oczy jestes nieatrakcyjna dla facetow bo masz nierealne wymagania i uwazasz sie za lepsza do tego pewnie nie masz urody to czym chcesz go do siebie przekonac ? Zejdz na ziemie dziecko.

Gość gość
Wygarnij mu , co on sobie myśli . On ma wiedzieć sam że myślisz o nim .

Gość gość
dorosla baba a nie wie jak do faceta zagadac :D na co czekasz az on to zrobi a moze mu sie nie podobasz !

Gość gość
No jej, podejdź i powiedz: - Brunecie, jesteś mój! Weź mnie w ramiona i nigdy już nie puszczaj! Mam nadzieję, że Ci tym pomogłam xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Takie rady to dobre dla dzieci :P Sluchaj fiku jestes dorosla i twoje zycie jest w twoich rekach jak nie zaczniesz dzialac czegos robic to nic nie przyjdzie rozumiesz ! Dzisiaj mamy 21 wiek i rownouprawnienie faceci tez wybieraja z jakimi kobietami chca byc czy rozmawiac a z kim nie , i dawno sredniowiecze minelo ze to facet robil pierwszy krok !

Gość gość
Powiedz mu nawet jak ma kogoś . Walcz .