Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość propaganda otylych

DLACZEGO tak OSZUKUJA ludzI wmawiaja ZE OTYLOSC JEST DOBRA

Polecane posty

Gość propaganda otylych

Znalazlem na facebooku" prawdziwe kobiety maja kraglosci" fanpejdz... i TAM PROMUJA wmawiaja ludziom ze tylko OTYLA Z NADWAGA baba CIALOoblepione samym CHORYM TLUSZCZEM jest sexy...przeciez to nic nie ma wspolnego z kraglosciami..KRAGLOSCI TO JEDRNA ZGRABNA Kobietka ,a nie jakas baba z nadwaga,otylA... dlaczego oni TAK MANIPULUJA OSZUKUJA ludzi..

Gość propaganda otylych
i niezbyt przychylne wedlug nich nie sprzyjajace im komentarze na stronce kasuja...tylko te pozytywne zostaja..

Gość gość
Bo tłuste pasztety alibi szukają dla swoich zwałów tłuszczu . A ten topik i tak zaraz skasują bo w moderatorni też grube siedzą .

Gość gość
Nie popieram anorektyczek, ale wszelka nadwaga nie mówiąc o otyłości jest bardzo niedobra dla organizmu!!!!!!!!!!!!

Gość gość
obejrzyj sobie jakikolwiek wywiad z dziewczyną, która założyła tę stronę - one nikomu nie mówią, że otyłość jest dobra a dziewczynom, które tego potrzebują pomagają w znalezieniu odpowiedniej diety i zmianie nawyków. Jednocześnie głośno krzyczą, żeby grube dziewczyny nie odkładały swojego życia na czas "jak będę chuda" i starały się akceptować swoje ciało takie jakie jest i nie zyć w poczuciu winy.

Gość gość
ALE tu nikt nie mowi o anorektyczkach,lub chudych kobietach!!! TYLKO o JEDRNYCH ZGARBNYCH Kobietkach -to jest piekne zdrowe,a nie jakies OTYLE Z NADWAGA Zepsute Cielska oblepione samym chorym tluszczem... OBWISLE CYCKI jka u starej baby...d*psko jak szafa ,zamiast jedrnej zgrabne pupy...nogi jak kolki,zamiast ZGRABNYCH SEXY NOG

Gość propagowanie GRUBACTWA
Bo grube BABOLE -- specjalnie MANIPULUJA FACETOW ,bo nie sa konsekwentne,leniwenie chce im sie schudnac wbrew pozorom:) to wmawiaja frajerkom ze niby GRUBACTWO nadwaga OTYLOSC jest sexi...PRAWDZIWY FACET NIE NABIERZE SIE NA TO...ale duzo frájerkow nabralo sie..

Gość gość
człowiek gruby w niedalekiej przyszłości chory nie zagwarantuje stabilizacji partnerowi

Gość propagowanie GRUBACTWA
WLASNIE na tej stronce propaguja ze NADWAGA OTYLOSC JEST SEXI...boze... tak mowia ze sexi to po co stosuja tabletki odchudzajace ,niektore walcza z tym latami?? skoro tak jak mowie to jest fajne..SAME SOBIE NA TEJ STRONCE ZAPRZECZAJA i manipuluja ludzmi i nikt kto ma inne swoje zdanie nie moze o tym napisac ,bo zaraz kasuja...

Gość z roku na rok tyja starzeja
przeciez nadwaga otylosc to choroba tak naprawde i kobiety z roku na rok tyja---starzeja sie..

Gość ZEPSUTE CIELSKO
Okropnosc cialo oblepione tylko samym chorym tluszczem... NOS ,i inne czesci ciala mozna sobie skorygowac.ale ZEPSUTEGO CIALA juz sie nie naprawi!!!!!!!!!!!

Gość gość
gość ALE tu nikt nie mowi o anorektyczkach,lub chudych kobietach!!! TYLKO o JEDRNYCH ZGARBNYCH Kobietkach -to jest piekne zdrowe,a nie jakies OTYLE Z NADWAGA Zepsute Cielska oblepione samym chorym tluszczem... OBWISLE CYCKI jka u starej baby...d*psko jak szafa ,zamiast jedrnej zgrabne pupy...nogi jak kolki,zamiast ZGRABNYCH SEXY NOG xxxxx bardzo ladna wypowiedź , tylko powiedz mi dlaczego piszesz o kobietach, kobietki?? to ma wydźwiek dosc negatywny, to zdrobnienie niezbyt ciekawe, kobietka. Zastanow sie dlaczego ok??

Gość gość
Wszystko lęgnie się w głowie. Jak zaczniemy radzić sobie z własną psychiką, będzie ok. Wyrzucimy cukierki, i ciastka, utopimy w kibelku chipsy, będziemy się sporo ruszać, pić dużo wody, jeść z umiarem i regularnie to...

Gość ale nie popadajmy w skrajnosci
Przeciez OPROCZ anokrektyczek CZY otylych z nadwaga sa tez ---jedrne zgrabne kobietki ---I TO JEST SEXY ZDROWE!!!!

Gość ale do rzeczy
Nie oszukujmy sie prawdziwy meski facetow bez kompleksow na pewno nie wezmie sobie jakiegos duzego babola otylego..zeby sie meczyc z ta jej nadwaga wieczynymi walkami,a kobiety im starsze tym bardziej tyja..

Gość z nadwaga babole
a pozniej lecza sie za pieniadze podatnikow,bo wpi er da lali co chcieli..

Gość gość
a moja koleżanka jest gruba, ma fajnego męża i trójkę dzieci :D

Gość grubactwo
Fajnie zmanipulowala meza...

a ja chcę schudną, brzydzę się sobą. zaraz się pochlastam. chcę schudnąć 5 kilo., z ud, twarzy i pupy. tylko piersi mam fajne od tego przytycia. ale ich nie chcę. chcę być strasznie chuda. 5 kilo w dół byłoby dobrze. ale dzisiaj zjadłam takie pasztecika grzybowego, piwko, fistaszki:O a teraz zjem sałatkę owocową. chciałabym być tak chuda jak kiedyś, czyli 50/165 cm. a co do temat - krągłości są dobre tylko tam gdzie być mają. nie należy się usprawiedliwiać

Gość manipulantki otyle
Jak juz jakas gwiazda -manipulantka ma otylosc to za wszelka cene chce wmowic innym ze to jest fajne,bo nie moze nie chce jej sie tego zwalczyc...

gdybym miała faceta, to bym nie chciała, żeby tolerował moje wielorybstwo, bo dla mnie to niemęskie, że sie toleruje rozpasanie kobiety:O

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
- NOGI jak grube kolki ,zamiast ZGRABNYCH SEXY NOG - GEBA DUZA jak u plastikowej LALKI.. -RECE DUZE RAMIONA rozbudowane jak u faceta ...... -D*PSKO JAK SZAFA ..zamiast zgrabnej jedrnej pupy... -CYCKI OBWISLE OKLAPLE jak u starej baby.... ...........

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
-BRZUCHOL jak jakis PONTON....zamiast jedrnego fajnego brzuszka

Gość babole
Wszedzie tylko te reklamy tabletek sokow ,herbat itp odchudzajacych ile to kasy na to idzie...a baba za jakis czas znow wroci do poprzedniej wagi..

Gość otoz to
bo sa leniwe,nieodpowiedzialne ..

Gość goscinnie u panstwa
swieta prawda

Gość gość
i uzalaja sie nad soba..

Gość gość
A JA TAM LUBIE R****C ZWALY MIĘCHA hehe

Gość Mąż grubaski
Jak ktoś jest otyły od urodzenia to choćby nie wiem co robił to i tak nie schudnie

Gość gość
otylosc to choroba tak naprawde