Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosssa93

Spóźniający okres

Polecane posty

Gość Gosssa93

Dziewczyny proszę o pomoc. Zacznę od początku. Ponad miesiąc temu byłam w Anglii. Tam niespodziewanie dostałam okres po dwóch tygodniach od poprzedniego. Byłam zdziwiona, ale mój brat na IV roku medycyny powiedział, że może coś mojemu organizmowi się poprzestawiało w związku z godzinną zmianą czasu. Wróciłam do Polski. Tak więc kolejną miesiączkę liczyłam 28 dni od dostania tej i wyszło mi, że powinnam mieć okres 17 sierpnia (2 tygodnie temu). Oczywiście, że zrobiłam test ciążowy, bo po powrocie kochałam się ze swoim chłopakiem przy użyciu prezerwatyw. Gumka nie pękła, wydaje mi się, że nie miałam prawa zajść w ciążę, ale 1. test jaki zrobiłam wyszedł pozytywny, tzn. druga kreska była lekko zabarwiona. Tak więc poszłam do innych 2 aptek i zrobiłam kolejne 2 testy i wyszły negatywne. Teraz biorę codziennie od jakichś 3 dni Luteinę pod język na wywołanie okresu i też jeszcze go nie mam. Dziewczyny proszę! Poradźcie co mam robić. Liczę naprawdę na przydatne odpowiedzi : )

Gość gość
Idź do ginekologa z tym, możesz mieć jakieś problemy natury zdrowotnej, coś z hormonami na przykład... Są podobno takie schorzenia, które powoduja, że test ciążowy wychodzi pozytywnie...

Gość Gosssa93
ale właśnie tylko jeden test tak wyszedł i to 2. kreska była lekko zabarwiona. 2 pozostałe - negatywne

Gość Gosssa93
a na darmową wizytę u mojego ginekologa czeka się ok miesiąca ; /