Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość FKA

jak to jest z tą chemią

Polecane posty

Gość gość
Ja mam jeden problem-nieproblem. Ostatni raz gościa widziałam tuż przed wakacjami. Jedyne co pamietam, to że patrzył na mnie takim wzrokiem smutnego, żałośliwego psiaka. Podeszłam, przywitał mnie machnieciem ręki, a poźniej jeszcze podszedł i pogadaliśmy chwilę. I to właśnie ten jedyny przypadek, kiedy czuć jakąś chemie, ale pewnie to tylko ja ją czuję.

Gość gość
z chemią jest tak że albo jest albo jej nie ma .... Ja osobiście mam np. tak że część mężczyzn nie działa na mnie wcale a wcale i nawet mogą oni być przystojni itp... ale są tylko kolegą i takim kimś jak brat ... Ale bywają niektórzy np. jeden znajomy z pracy że jak go widzę i np. dotknie mnie za rękę , lub położy rękę na plecach uwielbiam to .... i czuję tą chemię ....... ale niestety musze okazywać chłód i obojętność, ponieważ on niestety ma żonę ..... Ale niestety na moje nieszczęście działa na mnie bardzo ..... a skutkuje to tym że go po prostu musze unikać ....

Gość gość
najgorsze ze wlasnie jak juz poczujemy tą chemię to do nieodpowiedniej osoby ;/

Gość gość
gdyby tak mozna bylo zapytac sie wprost o pewne sprawy.

Gość gość
mnie chemia powala totalnie ...., miałam faceta do którego czułam wielką chemię on do mnie też ale potem z pewnych przyczyn się rozstaliśmy Teraz mam kogoś ale to niestety ktoś do kogo czuję tą chemię od pierwszego spotkania ...... ale niestety nie mogę mu tego powiedzieć

Gość gość
co ona takiego ma w sobie, ze az Cie przytkalo

Gość Scintilla
podnosze