Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GDZIE BYŁYŚCIE NA WAKACJACH

Polecane posty

Gość od 2 lat nigdzie
bo po 1 byle jakich wczasow nie lubimy po 2 chcemy szybciej splacic kredyt i wtedy bedziemy szalec;)

Gość dla gimnazjalisty
Lazarote

Gość gość
W Beskidach, w Bieszczadach, w Tatrach, na Śląsku...no i nad pobliskim jeziorem :D A były to najlepsze wakacje w moim życiu! ;)

Gość gość
Tylko, ze nikt normalny nie pieprzy takich rzeczy o ludziach, ktorych nie stac na zagraniczne wakacje. Masz 15 lat czy jak?

Gość gość
nigdzie, jak była pogoda czas spędzałam na plaży nad naszym morzem, nie mam kasy i tyle

2 tygodnie nad morzem całą rodziną, a dzieci trochę u jednych, trochę u drugich dziadków były, przynajmniej na tydzień każde. raz w roku się dziadkowie mogą nacieszyć. :)

Gość snella
[zgłoś do usunięcia] gość Tylko, ze nikt normalny nie pieprzy takich rzeczy o ludziach, ktorych nie stac na zagraniczne wakacje. Masz 15 lat czy jak? xxxxxxxxx kazdy jest kowalem swojego losu wiec czego tak sie rzucasz:D mnie nie stac na wille w Hampton i co? mam zazdrościć tym, których na to stac? ale napewno bym sie nie nabijala tak jak Ty:D biedodo pospolita

Gość ja dopiero sie wybieram
na 2 tyg do Hiszpanii:) wczesniej bylismy na kilka dni nad morzem

Gość nie wiem jak u ciebie ale
bylismy na Krecie, zima Kenia:)

Dla wszystkich tych,którzy twierdzą, że nie mają pieniędzy na zagraniczne wyjazdy polecam stronkę www.WakacyjnyPirat.pl za na prawdę przystępną cenę można zwiedzić świetne miejsca ;)

Gość gość
Ja nie byłam nigdzie - cóż, jestem nieudacznikiem czy jak wolisz "biedotą pospolitą". I to tylko dlatego że nie stać mnie na razie na zagraniczny wyjazd. Nie oceniam ludzi w ten sposób. Nie traktuję z lekceważeniem tych którzy mają mniej ode mnie. Życie jest przewrotne. Na pewno nie wyśmieję kogoś kto ma mniej kasy - dziś on, jutro ja mogę nie mieć co jeść.

Gość gość
Własnie jeszcze tym bogaczom w d*pe bida zajrzy , jak tak wyzywaja tych biedaków i sie nabijają

Gość gość
Czy ktoś może wie, jak wygląda nauka jazdy konnej w stanidnie niedaleko hotelu Słowik pod Kazimierzem? Planujemy z mężem trochę pojeździć sobie w te wakacje i szukamy jakiegoś fajnego ośrodka w przyjemniej okolicy.