Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet zagadka co byscie zrobily na moim miejscu

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim kochaniem juz ponad rok lecz dzieli nas ogromna różnica wieku ja 17 on 30.Na początku naprawdę starał się o mnie ale niestety to się zmieniło :( Ogólnie to jesteśmy w związku na odległość widujemy się 4,5 razy w miesiącu czasem przyjezdza na dluzej .Mamy do siebie zaufanie problem tkwi w tym że facet raz zachowuje się jak skończony d*pek , raz jak najukochańszy facet na świecie .Myślę ,że on jest poprostu cwany i wydaje mu się ,że już okręcił mnie sobie wokół palca dlatego nie musi się starać. Kumpele opowiadają jak to ich faceci robią im cudowne niespodzianki natomiast mój TŻ ciągle idzie na łatwizne w walentynki nawet nic nie zorganizował dla nas kazał mi wybrac gdzie idziemy zjesc a podczas drogi rozmawiał sobie przez telefon , nawet nie dostałam kwiatów (chyba tylko w mmsie) a spodziewałam się czegoś wielkiego sama mialam dla niego prezent więc naprawde byłam zażenowana jego zachowaniem i często doświadczam takich sytuacji.. Ostatnio zaprosił mnie do siebie a tam na ścianie zdjęcie jego byłej dziewczyny w samej bieliznie z którą sie rozstał zeszłej zimy wyjasniał ,ze nie traktuje tego w ten sposob i ,ze i tak niedlugo sie wyprowadza i juz nie bedzie tego ciągnąć , niedawno sytuacja się powtórzyła znalazłam zdjecie z jego byłą jak się obściskują wkurzyłam się nieziemsko bo co on sobie wyobraza :/ dodam ,ze na początku naszej znajomosci pokazywal mi jej zdjecia(jest modelką) tak jakby to ze z nią był to dla niego jakies wielkie osiągnięcie . mam juz tego dość co mi radzicie zrobic?Ehh i to jeszcze okropne granie non stop tylko zabija potworu na swoim iphonie tak jakby sie poprostu ze mną nudził bo jak inaczej wyjasnic to zachowanie

Gość gość
twoje kochanie? dziecko opanuj sie i daj sobie spokoj z tym starym obrzydliwym pedofilem

Gość gość
zostaw go , dziewczyno masz dopiero 17 lat ! a on to stary trup dla ciebie i cie najprawdopodobniej nie kocha...

Gość hataataa
Facet zachowuje się normalnie a ty oczekujesz harlequina. Masz 17 lat i wydaje ci się,że życie we dwoje polega na nadskakiwaniu ze strony faceta i kretyńskich, pustych gestach typu kwiatki itp. Otóż nie, życie i dojrzała miłośc to zupełnie coś innego. Za duża różnica wieku was dzieli. To się szybko rozsypie.