Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pamięta ktoś ten serial SZUKAM tytułu

Polecane posty

Gość gość

Serial rozgrywał się w czasach coś na wzór średniowiecza. Typowy serial dla dzieci i młodzieży. Niewiele pamiętam, bo oglądałam go kilkanaście lat temu. Leciał chyba na Polsacie... Opowiadał o grupce przyjaciół (chyba czwórce albo trójce). Byli rycerzami albo wojownikami. Służyli chyba królowi. Nie wiem, czy jedna z nich nie była jego córką... Mieli jakieś magiczne moce czy umiejętności... Bez przerwy walczyli ze złem, a było głównie było ono powodowane przez jakąś czarownicę, która mieszkała w jakiejś jaskini czy innej grocie. To było coś na wzór średniowiecznych Power Rangers. Pamięta ktoś może ten serial?

Gość gość
dwa światy?

Gość gość
tajemnica sagali

Gość gość
to były fajne czasy...

Gość gość
Niestety... Oni się nie przenosili w czasie, przez cały czas mieszkali w tym zamku. Każdy odcinek to była jakby kolejna potyczka z tą wiedźmą... A może to nie była wiedźma tylko jakiś czarodziej. Coś na ten kształt - mniej więcej. Ale dziękuję za czas i pomoc :) Czekam na dalsze propozycje :)

Gość gość
napisz wszystko co się tylko przypomni. to byl polski serial? czy polski dubbing podlozony. ciekawe, bede tu zagladac:) poszperam jutro i moze na cos trafie jeszcze pasujacego do opisu;)

Gość gość
To chyba nie był polski serial... Ale nie pamiętam, czy z lektorem czy z dubbingiem. Oni często schodzili do tej "jaskini". Wydaje mi się, że każdy walczył innym narzędziem, dlatego tak mi się skojarzyli z Power Rangers :)

Gość gość
o ile pamiętam, to tytuł był: dwa samce na klamce.. pamiętam, że były penetrowane jakieś groty, była superpała i takie tam

Gość gość
Kurczę, leciał mniej więcej w tym samym czasie, co "Herkules" i "Xena". Pamiętam, jak zawsze wracałam ze szkoły i od razu włączałam ten serial :)

Gość gość
ale animowany?

Gość gość
Nie, nie animowany. Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że to byli "Tajemniczy rycerze" (The Mystic Knights of Tir Na Nog). Muszę sprawdzić :)

Gość gość
Matko moja! Ile ja się tego naszukałam :D Czego to człowiek nie zrobi, żeby sobie przypomnieć dzieciństwo :)

Gość gość
czyli jednak ten, o którym pisalas? no to milego oglądania :P ja ostatnio po raz 5 oglądam "Przyjaciół" ;-)

Gość gość
Tajemniczy rycerze

Gość gość
power rangers