Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego lewica popiera islam i osiedlanie się muzułmanów w Europie

Polecane posty

Gość gość

W ogole tego nie rozumiem. Holandia juz odczuwa skutki swojej tolerancji dla imigrantów, w latach 80-90tych był to podobno super kraj a teraz? Ciagle problemy :O Muslimy = tragedia dla gejow i les, koniec z marichuaną, europejskim stylem zycia, koniec z dowolnoscią w ubiorze, zadnych miniówek , tatuazy i opalania topless na plazy, koniec z Bożym Narodzeniem. Serio tego chcecie?

muzulmanie w europie nie rzadza tymi krajami, ani nie beda rzadzic, wiec twoje obawy o kant doopy potluc. poza tym lewica nie popiera islamu, tylko rowne mozliwosci dla ludnosci przyjezdnej. naucz sie odrozniec podstawowe koncepty oraz przyczyny od skutkow.

Gość gość
To czemu nie zwalcza ich religii i obyczajów z takim zapałem jak chrześcijaństwa?

Gość gość
A kto ci powiedział, że lewica ich popiera? Wręcz przeciwnie, nie awidzimy dżihadu i jesteśmy przeciwko islamizacji tak samo jak przeciw indoktrynacji katolickiej.

Gość gość
wiec dlaczego nie walczycie z arabami i meczetami tylko z krzyżami ?

Gość gość
Walczymy ale za mało nas jest :p W Polsce tak mało że głowne akcje lewicy to protesty pracownicze o wyższe zarobki i blokady eksmisji. Oczywiście nie mówie o pseudo-lewicy ale chybanie chciałeś sie ośmieszać nazywajàc palikota czy sld lewicą? :p

Gość gość
Poza tym jak wchodze do urzędu państwowego to atakuje mnie wizerunek krzyża wiszącego wyżej niż Biały Orzeł :/ Dlatego 'walczymy' z kościołem, bo to nasz lokalny problem, z meczetami to mogą walczyć Anglicy, Francuzi czy Belgowie.

Gość gość
Lars każdy boi się tego czego nie zna , nie rozumie a co mu się do domu wpycha .

Gość XPMaximusP
ksenofobia swoją drogą, ale trzeba wiedzieć, że chrześcijanie budują kościół by się tam modlić, a muzułmanie budują meczet by pokazać, że biorą tę ziemię w posiadanie. I budują także po to by mogli przyjeżdżać ich wielce uczeni imani by uczyć osiedlonych tu muzułmanów jak skutecznie mordować niewiernych , czyli nas. Anglicy już się na tym poślizgnęli

Ja mam kolegów muzłumanów i sa spoko nigdy nikogo nie oceniałem po ty w co wierzy. No ale moze jestem dzwiny jakis

Gość XPMaximusP
chyba dziwny, a może głupio naiwny?????

Gość XPMaximusP
no bo to jest tak, islamu, katolicyzmu, czy jakiejś innej religii nie należy się bać, czy coś tam, no wyłączając wyznawców w Indiach bogini Kali, tylko jak już bać, to fundamentalistów, i oczywiście oszołomów.

Gość co powie ryba
bo to sa ikch wyborcy islamisci glosują na lewicę , lewactwo i lewy socjal

Gość XPMaximusP
no tak, najbardziej trafna wypowiedź, niestety.

Gość XPMaximusP
nie mówimy tu o skrajnej lewicy, nazywanej lewakami, typu Czerwone Brygady, tylko o lewicy postępowej

Gość co powie ryba
ponad 50 % Żydów na całym świecie to ateisci , a nie jacyś w czarnych ubraniach , kapeluszach i z pejsami , co jest głównie kojarzone z Żydami

A mi się wydaje, że lewica jest celowo popychana przez talmudystów, aby realizować ich cele...

Gość XPMaximusP
no możliwe, bo faktycznie Chasydzi, są bardzo konserwatywni i egzotyczni

Gość co powie ryba
'postępową lewicę ' stworzyli tworzą masoni , czyli organizacja antykatolicka głosząca idee 'postępu '

Nie zapominajcie, że dla faryzeusza, talmudysty nie-żyd jest podobno bardziej zwierzęciem niż człowiekiem. A lewica działa głównie w krajach przynajmniej etnicznie nieżydowskich. Zatem nie widzę przeszkody, aby talmudyści mieli nie popierać lewicy . . .

Gość co powie ryba
na pewno nie jest popierana przez talmudystów , którzy walczą z chrześciaństwem , powiązana z chrześcijaństwem prawica ( np. CDU )

Gość XPMaximusP
co powie ryba 'postępową lewicę ' stworzyli tworzą masoni , czyli organizacja antykatolicka głosząca idee 'postępu x y najpierw przeczytaj Dzieci ubogiej wdowy, a potem mów o masonach

Gość co powie ryba
a co ma wdowa do masonów ? masoni są wpływowi , potężni i robią swoje od lat w różnych krajach np. rewolucję pażdziernikową w Rosji lenin , trocki i zinowiew to byli masoni najwyzszego wtajemniczenia (przypadkowo oczywiście byli dodatkowo żydami :D )

Gość XPMaximusP
bo to mówił św.Maksymilian Kolbę, wojujący z masonerią, bardzo daleko mija się z prawdą, a pewno taką wiedzę o masonerii posiadasz

Gość XPMaximusP
a co ma wdowa, sorki tak miało być "Dzieci ubogiej wdowy" tytuł książki.

Gość co powie ryba
dlaczego akurat jakiś Kolbe mnial mnie pouczać o masonerii ? tego na internecie są godziny do obejrzenia albo poczytania , wystarczy wrzucić

Internet jest bogatym źródłem, ale nie w pełni miarodajnym . . . Znam parę przykładów takiej manipulacji . . .

Gość gość
Panowie wzywam do porządku temat jest o islamie i muzułmanach a nie o żydach i masonach zwłaszcza że o tych ostatnich gówno wiecie .