Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego lewica popiera islam i osiedlanie się muzułmanów w Europie

Polecane posty

Gość co powie ryba
'miał by mnie ' powinno być

Gość co powie ryba
no wlaśnie , o lewicy ( żydowskiej i masońskiej przewaznie ) i islamistach , którzy na nią głosują :D

Po mojemu najlepiej w ogóle na nikogo głosować. Tak byłoby najbardziej prawidłowo. Z najczystszym sumieniem . . .

Gość gość
To doedukujcie się trochę .

Islamiści głosują na lewicę, b ta sprawia, że szeroko pojęta cywilizacja europejska, staje się słaba. A im jest słabsza, tym lepiej się w niej czują...

Gość XPMaximusP
no w Holandii już sobie muzułmanie zażyli by okaleczanie kobiet czyli obrzezanie było refundowane przez kasy chorych. A telewizja satelitarna pokazuje obrazy po walkach sunnitów z szyitami, jako morderstwa chrześcijan na muzułmanach

Obrzezanie w europie dotyczy tylko chłopców. Obrzezanie kobiet praktykuje tylko parę klanów w Sudanie i Egipcie. Dokształć się. Poza tym, akurat, obrzezanie w wypadku mężczyzny jest czymś prawidłowym . . .

Gość XPMaximusP
ty dokształć, w Sudanie, Somalii praktykuje się obrzezanie faraońskie, a kobiety muzułmańskie akurat w Egipcie są obrzezane w obrządku sunnickim.

Gość XPMaximusP
spadaj matole, bo ci sperma naciska na mózg i bredzisz , Macieju

Gość XPMaximusP
dzięki, właśnie biorę się za lekturę "Tako rzecze Zaratustra", rozdział X, O trzech złach

Gość co powie ryba
o masonerii mozna się dowiedzieć z około godzinnego filmu poswięconemu barzdo dziwnej i nowoczesnej drodze krzyżowej w beskidzie żywieckim , zaprojektowanej przez znanego żyda . golgota beskidów - tytuł filmu i wykładu o masonerii .

Gość co powie ryba
islam wg. koranu jest religią pokoju , tzn. nie nalezy nawracać siłą ani prowadzić wojen zaborczych , ale jedynie się bronić oraz bronić swojej wiary - i wtedy wszystko już można ale taki jeden niuansik ;) terytorium islamskim jest ziemia gdzie stoi meczet !!! i dlatego np. Niemcy są już wg, nich islamskie a walka z Niemcami może być traktowana w sensie walki w 'obronie swiętej ziemi islamskiej i wiary " :D

Gość co powie ryba
a tekst argena rzeczywiście prawdziwy i przerażający

Nie zapominajcie też, muzułmanie darzą większym szacunkiem Jezusa, bo według islamu Jezus był jednym z proroków. Według talmudystycznych żydów natomiast Jezus był oszustem, słusznie skazanym na śmierć (według nich najpierw był ukamienowany, a dopiero potem Jego ciało wywieszone na krzyżu, na pokaz publiczny). Poza tym, według żydowskiej legendy Jezus był nieślubnym dzieckiem Marii i rzymskiego legionisty . . . :(

Do której, swoją drogą, naziści dorobili swoją ideologię, utrzymując, że ów legionista był z pochodzenia Germanem, uznajóc tym samym Jezusa za pół-Niemca...

Gość Ferdzio Kiepszczak
lewica popierała islam bo chciała złamać potęgę katolików w europie. nam byś się też przydali by rozwalić panujący klechistan.

Gość dąciak
lewica to byli żydzi plus masy robolskie

Gość gość
Plan jest inny... Muzułmanie ''walczą'' z katolikami np wymuszając ''likwidacje'' bozego narodzenia we Francji etc... a muzulmanie bardzo sluchają imamów, juz teraz srodowiska lewicowe infiltrują duchownych islmskich wstawiając tam swoich, bardzo liberalnych i muzulmanie beda ich sluchac. Taka jest prawda. W UK w parlamencie jest kilkunastu muzułmanow, kilku pochodzi z krajow nieeuropejskich i co ? PRawie wszyscy poparli ostatnia ustawe o małżenstwach homo :D tacy z nich ekstremisci :D To wszystko wyrachowany plan a nie przypadek 🖐️

Gość gość
Ty mówisz o prostych fanatykach a ja mowie o tych ''na górze'' których bedą sluchac zwykle muslimy ;) wystarczy zamienic konserwatywnych agresywnych imamów na tych ''naszych'' europejskich i liberalnych ;)

Gość Alexandra Jagoda
lewica była żydowska a zaraz będzie muzułmańska. Muzułmanie w Europie stoją po stronie biednych i tym kupia biedotę w rozwarstwiającej się Europie. Tak jak Żydzi kupili proletariat.

Gość gość
LEWICA TO TAKIE gówno któro cały czas kombinuje jak zrobić sprawiedliwość na códzy koszt samemu nie tworząc niczego

Gość pogromca pań
bogaci zawsze wyzyskują biednych a im są bogatsi tym bardziej wyzyskują. Więc od czasu do czasu biedni odbieraja bogatym co nakradli bo wyzysk to kradzież.

Gość gość
lewica jest jak stara kórwa ciągle pamięta chóója w dóópie jak miała piętnaście lat

Gość gość
Macieju ty koszmarny idioto

Gość MongolPower
Lewica jest cool, i na Zachodzie dobrze wiedzą co starcili gdy upadł ZSRR. Teraz mają śmieciowe umowy, bezrobocie i rosnącą biedę a wszystko dlatego bo kapitaliści nie muszą się juz bać karzącego miecza rewolucji.

Gość gość
kapitalistami i pracodawcami są przeważnie żydo-mieszane koncerny promujace lewactwo , aby im dalej służono

Gość gość
Cz. 1 Też tego nie rozumiem, jestem przeciwko wpuszczaniu szmatogłowych do Europy bo jestem niewierzący (po apostazji) i jestem za wolnością wyznania i oddziałem religii od życia świeckiego, żeby każdy mógł żyć tak jak chce. To się rozumie samo przez się. Taka lewica to zdrajcy własnych poglądów. I żeby nie było - nie jestem lewicowy ani prawicowy, jestem apolityczny, również przeciwko takim systemom jak komunizm/socjalizm które ingerują w wolny rynek (zresztą to samo robi UE, której jestem krytykantem). Szmatogłowi od razu zapowiadają że nie będą przestrzegać nigdzie prawa niezgodnego z ich religią, że będą narzucać szariat innym bo tak mają napisane w tym swoim koranie. Prawdziwa kultura Europy powstała na pogaństwie celtyckim/galijskim/germańskim/słowiańskim czy wikińskim.

Gość gość
Cz. 2 Kilka wieków temu Europa wyzwoliła się z pod wpływów kościoła, zalegalizowano np. nauki Kopernika przestano prześladować za inne poglądy, na pewno nie po to żeby przyszła tu kolejna agresywna religia której wyznawcy będą prześladować resztę. Obecna sytuacja w Europie też pozostawia trochę do życzenia bo indoktrynacja, krzyże w publicznych miejscach itp. z drugiej strony nie podoba mi się lansowanie homoseksualizmu przez UE bo to przegięcie w drugą stronę i też brak wolności słowa że w Amsterdamie zamkną cię za powiedzenie że to zboczenie, ale przynajmniej nikt nikomu gardła nie poderżnie za nie chodzenie do kościoła czy apostazję. I przynajmniej taki stan rzeczy trzeba utrzymać. Szmatogłowi są gotowi zabijać wszystkich innowierców, mówią że Europa i zachód to siedlisko Szatana,

Gość gość
Cz. 3 dlatego trzeba ich tępić i nie wpuszczać, dla wolności. Nie wierzcie w pralnię mózgu serwowaną przez np. TVN, który przeciwników wpuszczania szmat przedstawia tylko jako skrajnych nacjonalistów... każdy ma powody żeby ich nie tolerować - od chrześcijanina przez ateistę aż po neopoganina i satanistę, od nacjonalisty po anarchistę. Jestem gotów zwalczać ten syf ramię w ramię z każdym innym niemuzułmaninem i bez względu na jego poglądy, może być nawet faszystą. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. PS: wybaczcie że aż w trzech częściach, ale wszystkiego na raz nie mogłem opublikować, bo było uznawane za SPAM.