Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glossima

słyszę głosy czy to schizofrenia

Polecane posty

Gość glossima

od paru tygodni męczy mnie niepokojący objaw. pojawia się to zwłaszcza jak jestem zmęczona po całym dniu i klapnę sobie na łóżku żeby odsapnąć. mianowicie najpierw słysze w uszach taki dziwny szum jakby ktoś przestrajał radio a później wyraźnie jakiś głos typowo męski. jest dosyć niewyraźny więc żadnej konkretnej treści w tym nie ma, coś jakby ktoś z dalekiej odległości z kimś rozmawiał. za pierwszym razem myślalam ze to sąsiad na podworku z kimś gada, wyjrzalam przez okno ale nikogo nie bylo. teraz juz jestem prawie pewna ze to w mojej glowie :( czy powinnam powiedziec o tym mamie czy lepiej sie umowić na jakas konsultacje do psychologa?? :( to mnie wykańcza, boje sie zxe jestem psychicznie chora :(

Gość Geraldine_
ja tez slysze glosy ostatni brzmial: potrzebuje na paliwo do harleya

Gość glossima
ale się uśmiałam :O daruj sobie jak w temacie nie masz nic do powiedzenia !!

Gość Nasturcja 123
Jesli juz to do psychiatry lub neurologa... Przykra sprawa, ale pociesze cie że ma to chyba kupa ludzi, bo na tym forum to juz co najmniej kilkunastu pisało ze ma cos podobnego... Czasem jak cos jest nie tak z układem nerwowym to cżłowiek zaczyna słyszec piski, szumy , trzaski, a te "głosy" sa wytworem wyobrazni, ktora przetwarzaowe szumy i piski w coś, co zaczyna przypominac głos... Schizofrenia akurat nie polega wyłacznie na głosach, to najczesciej silne stany lękowe, i masa innch objawów