Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego polacy mają takie małe członki

Polecane posty

Gość gość
mały ogier pomarzyć zawsze można :D

Gość mały ogier
hehe niech ci bedzie . w srode jechałem do poznania i zatrzymałem sie przy trasie podeszła dziewczyna 21 lat spytała czy coś chcem zabrałem ją do lasu za numerek chciała 50zł jak zobaczyła sprzet to nie przyjeła nawet 200zł kazała sie odwież na miejsce.

Gość mały ogier
no i gdzie są te odważne panie co szukają gigantów?

Gość gość
Pomarzyć dobra rzecz :D

Gość gość
a ja długość nadrabiam grubością - portfela

Gość gość
mały ogier rozumiem, że ci się cyferki poprzestawiały i zamiast 12 wpisałeś 21 :D

Gość gość
dajcie już spokój małemu ogierowi, bo nam się biedak jeszcze powiesi :D

Gość mały ogier
za te wielkie jaja chyba. hehe.

Niezłe musisz mieć branie. Pewnie wystarczy, że wyrzucisz fiuta przez okno jak Roszpunka włosy, a jakaś do Ciebie zawita.

Gość harcerz
Ale wy ludzie macie problemy. Jesli dla was najwiekszym problemem zyciowym jest wielkosc penisa u Polaka to wam naprawde wspolczuje

Gość gość
Do autorki: Albo Ty źle trafiałaś, albo ja wyjątkowo dobrze. Choć też nie do końca, bo dla mnie zbyt duży członek nie jest wcale fajny :p Wolę takie "średniaki". A akurat zdarzyło się w moim życiu trzech normalnych polskich facetów, którzy średnią zdecydowaaanie przewyższali.

Gość anullek
No akurat to jest prawda co zauważyła autorka tematu, mam takie same spostrzeżenia. Kiedyś były nawet prowadzone badania naukowe i wychodzi, że polacy na równi z hindusami i japończykami mają jedne z najmniejszych kutasków. :-O

Gość gość
Skoro polskie kobiety lubią się zabawiać ogórkami i innymi tego typu "gadżetami" to nic dziwnego, że im penis już nie wystarcza.

Gość gość
jak masz taką wielką c**ę to nic dziwnego, że Polacy ci nie wystarczają... mnie jakoś zadowalają, a taki 20 cm to by mi chyba do gardła zajechał

K***a jak ja nie lubie mieszania!!!! ;| Po cos Bozia do k***y nedzy zrobila kolorki! Przeciesz taki bambo, jeden z drugim maja radoche jak biala zeszmaci... To ze Polki sie sypia ;) jebie mnie to... Jak lubi niech sie bawi ;) ale nie do k***y z kolorowymi!!! Adidasa do kraju sprowadzac, Nie dosc ze kurwiszcze to jeszcze bezmuzgi...

Gość gość
Ludzie , a jakie to ma znaczenie ??? No chyba że tu same małpy i prymitywy siedzą. Pomijam fakt choroby, ale penis powyżej 12 cm zadowoli 90 % kobiet. ja mam 15 cm i nigdy nie odczułem żeby partnerki nie były zadowolone. I Tyle w temacie.Pozdro

Gość gość
Odnosnie autorki to stronię od panienek i kobiet przebywajacych czy takich które przebywały na wyspach. Sa ze tak powiem przesiakniete murzyńską spermą i byc moze jeszcze jakims syfem. Ciekawe co takie Izaury półkrwi zrobią gdy dojdzie do brexitu i beda musiały wrócić. Kolejny temat to jak mozna byc tak pustym, aby uwazać ze być kobietą oznacza rozkraczyć się i to wszystko. Rozumie ze macie genetycznie zaprogramowane, im wiekszy facet, im niższy głos im bardziej wysportowany to wieksza szansa na przetrwanie. Ale im większa pochwa u was to nie atut...

Gość gość
Spośród mieszkańców Europy najhojniej wyposażeni przez naturę zostali Węgrzy, u których średnia długość penisa to 16,1 cm. Najsłabiej w tym zestawieniu wypadają Azjaci. Długość przyrodzenia mieszkańców obu Korei to zaledwie 9,66 cm. W przypadku Kambodży jest to 10,04 cm, Indii - 10,24 cm, Japonii 10,92 cm, Filipin - 10,85 cm, Sri Lanki - 10,89 cm i Tajlandii - 10,16. Uczeni przyjrzeli się także zależności długości męskiego członka i poziomu inteligencji. W przypadku Chin i krajów afrykańskich uwidoczniła się ciekawa zależność: im krótszy penis, tym wyższy poziom inteligencji i odwrotnie

Gość gość
Polacy maja najczesciej maly penis to prawda a do tego sa glupi tez niestety

Gość luzak opole
a ja mam 16 cm i 12.5 w obwodzie..i nie narzekam ani moje panny tez. dzieki ze mam co mam sex analny nie sprawia bolu a i zwykly jest przyjemny. zdarzalo sie ze bylly panny bardzo glebokie, ale tez bylo milo..wiec nie uwazam by Polskim chlopakom cos brakowało. Ale zawsze trafi sie jakas co chce kaszanke, a potem prowadza malego czarnucha..zenada

Gość gość
12,5 w obwodzie to ja mam w spoczynku