Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
darikus

jak zyc po rozstaniu

Polecane posty

witam zdecydoałam sie tu napisac bo mam strasznego doła moze ktos był w takiej samej albo podobnej sytuacji wiec nieco ponad miesiac temu zostawił mnie chłopak był to mój pierwszy powazny chłopak ktorego odwazyłam sie przyprowadzic do domu i pierwszy w ktorym sie zakochałam po uszy bylismy ze soba prawie 8 miesiecy wszystko było w porzadku az do czasu gdy wyjechalismy na slub do brata mojego ex slub odbył sie az 300km od miejsca naszego zamieszkania wiec spedzilismy tam kilka dni ogolnie tam tez po 8 miesiacach bycia razem zdecydowalismy sie pierwszy raz uprawiac sex jesli chodzi o mnie był to w ogole mój pierwszy sex ostatniego dnia sie strasznie pokłócilismy tj ja sie wkurzyłam o to ze wypił za duzo i wracajac do domu sie dosiebie nie odzywalismy jednak stwierdziłam ze trzeba o tym porozmawiac i powiedziałam mu ze na nastepny dzien ma sie u mnie zjawic zeby pogadac i tez tak było aczkolwiek jego decyzja mnie zaszokowała stwierdził ze nie mozemy byc razem bo do siebie nie pasujemy i ze ma problemy rodzinne i nie chce z nikim byc na poczatku sie popłakałam on mnie pocieszył i powiedział ze zasługuje na lepszego faceta ze chce ze mna utrzymywac kontak ze jestem fajna dziewczyna itp ale przez ten miesiac nie dawało mi to wszystko spokoju i pisałam do niego wkurzałam sie za to jak mnie potraktował jakby chodziło mu tylko o jedno wiec pisałam do niego smsy z obelgami na ktore nie odpisywał pozniej robiło mi sie tak cholernie zle i smutno ze zaczynałam goprzepraszac i za te obelgi i rozpaczac i pisac mu ze go kocham wtedy robiło mu sie chyba mnie zal i odpisywał aczkolwiek ciagle powtarzał ze do siebie nie pasujemy ja sobie dawałam dzien dwa spokoju i zaczynałam myslec pozytywnie ze sie jakos pozbieram po czym znowu przychodziło wkurzenie nastepnie rozpacz i tak w kołko strasznie to przezywam od miesiaca zle funkcjonuje mało jem zle sypiam schudłam 4kg w miesiac nie robiac nic

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować