Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinkss

Czy wasi mezowiewie w wieku 36 lat są wiecznie zmeczeni

Polecane posty

Gość goscinkss

Mój mąż pracuje 36 godz w tygodniu, na 3 zmiany i zawsze jest zmeczony, jak idzie na rano na 6 to odsypia popołudniu, jak na popołudnie to rano śpi długo a jak na nockę to śpi cały dzien i wstaje aby by jechać do pracy. Miedzy nami jest 6 lat różnicy i mam wrażenie że ta różnica daje o sobie znac albo to normalne? Mąż w domu nie ma obowiązków bo ja wychowuję 3 dzieci dziadkowie 300 km od domu zero pomocy ale daję radę i wieczorem nie muszę o 22 chodzić spać a on ciągle zasypia nawet przed telewizorem , nawet seks zeszedł na dalszy plan gdy jest zmęczony, w domu nie robi nic, nawet na dzieci nie ma cierpliwości, już sama nie wiem co myśleć. Czy taka już kolej rzeczy w tym wieku?

Gość xen
To nie wiek.po prostu jest śpiochem.

Gość gość
zadbaj by miał zdrowe jedzenie dużo witamin

Gość gość
Praca zmianowa trochę miesza w organizmie i może być zmęczony przez to, że nie śpi stale w tych samych godzinach. Organizm jest przez to rozregulowany i jakość snu też inna, gorsza. W dzień śpi się gorzej niż w nocy, więc nawet jak w dzień odsypia to nie wyśpi się tak dobrze, jak gdyby to była noc. Może się przejść ewentualnie do lekarza przebadać i sprawdzić czy wszystko ok, a poza tym chyba nic się nie zrobi.

Gość goscinkss
je dobrze, nic mu nie brakuje, on poprostu zawsze i wszedzie moze spac chyba ze robi cos co go bardzo interesuje pewnie aj juz go nudze ale poza tym jest troszke leniwym czlowiekiem

Gość eqhpgcfqs
moj maz pracuje po 36 godzin bez przerwy w sytemie zmianowym w sluzbie zdrowia i wlasnie rzadko kiedy jest zmeczony, to jest dziwne. ja pracuje na zmiany po 12 godzin , jestem 6 lat mlodsza i zasypiam z dziecmi o 20;))

Gość gość
Moze pomogloby zwiekszeni ilosci tak zwanego wypoczynku czynnego, czyli jakis sport zamiast siedzenia na kanapie przed tv? Generalnie organizm lepiej sie w ten sposob regeneruje i paradoksalnie ma wiecej sily i jest mniej zmeczony. To raczej nie kwestia wieku - moj maz ma 50 lat, ale cale zycie uprawia rozne sporty i raczej nie bywa zmeczony, no chyba, ze mial naprawde bardzo ciezki dzien.

Gość gość
Hahaha mój ma 29 lat i jest wiecznie zmęczony sex raz na miesiąc ja sie o niego wykluce

Gość gość
nie masz sie czym naprawde,ja mam bardzo podobna sytuacje ,,,maz pracuje takze na trzy zmiany ,ma 38 lat,zeby bylo smieszniej ja mam tylko nocki i dajemy rade haha ...w weekend

Gość gość
to jest ciagle zmeczenie, i jest typem kanapowicza, a w weekendy tez nie nadrabiamy bo zmeczony tez

Gość gość
wydaje mi sie ze on jest zmeczony mną i dziecmi, marzy mu się wolność, a jak jest spiacy to nie ma seksu, tylko rano jest wypoczety o 11 ale wtedy juz sa dzieci na nogach wiec nic z tego i tak czasem nie mozemy sie wcale zgrac czasem miesiąc, smutne ale prawdziwe chyba czas sie pogodzic z tym

Gość gość
przeczekaj kobito,,,przejdzie mu,podasaj sie troche ,nie odzywaj do niego,pokaz ze masz dosc i tyle ,,,sam sie w nocy przyczlapie

Gość gość
powiedz mu niech sie bierze za 'robote'bo cie diabli wezma jak to dluzej potrwa,,,na mojego dziala

Gość gość
niesadze, że cokolwiek pomoze, on jest egoistą , do tego leniwym, a ja sie prosić nie lubie nawet gdyby seksu nie bylo pól roku to jakies wypalenie ogólne i chyba nic juz nie pomoze, ja bym mogla miec teraz impreze w domu a on by spal jak zabity a rano powie ze sie biedulek nie wyspał śpiąc do 11

Gość gość
no nic, czas na mnie, ja jutro ma obowiązki on nie , sobota i niedziela wolne zero obowiązków, nawet z dzieciakami nie pobiega na dworze, najchetniej by je zamknal w pokoju i zeby cicho siedzialy, a najlepsze jest to ze gdy ja mam ochote na seks to go to nie podnieca, tylko wtedy kiedy on chce, a jak ja zaczynam się w niego to twieerdzi że nie staje mu na zawołanie i bądz tu mądry, kryzys , kryzys i jeszcze raz kryzys

Gość gość
Kup mu viagre.powaznie.efekt murowany

Gość gość
losie co to za ojciec, na co mu dzieci, znajdz sobie faceta, ktory bedzie dla ciebie I mezem I kochankiem, a dla dzieci ojcem. Ten to niech sobie wezmie fotel ze soba I s*******a...nastepny bankomat...

Gość gość
ale przecież codzienne zycie praca dom dzieci może cholernie męczyć tylko niewiele osob ma odwage się przyznać

Gość gość
Mój brat jest kawalerem, nigdy nie miał dziewczyny i jest w takim samym wieku ale wypada przy Twoim partnerze na żywego 18-19 latka. Co to za staruszek jakiś ten Twój. Pewnie od początku wszystko w domu robiłaś, on się przyzwyczaił to teraz miej do siebie pretensje, że Sama wszystko robisz. Dałaś na to przyzwolenie.