Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam doła nie rozwijam się

Mam doła nie rozwijam się

Polecane posty

Gość Mam doła nie rozwijam się

Mam doła - nie rozwijam się w pracy. Mam 32 lata pracuję w firmie produkcyjnej na stanowisku handlowym. Miasto 50 tysięczne, w woj. podkarpackim. Zarabiam ok. 2000 netto. Mam doła bo po prostu nie rozwijam się w pracy. Pracuje tam 4 lata. wcześniej robiłem w innych branżach i za granicą (dzięki temu mam jakieś oszczędności - 50 tysięcy). Mieszkania własnego brak. Mam samochód 11 letni i skuter. Jestem kawaler i nie mam dzieci. Nie wyobrażam sobie jakoś życia w tym kraju za taką dziadowską pensję...Odnoszę wrażenie że w tym kraju wogóle nie da się godnie żyć. Trzeba albo poświęcić młodość/zdrowie/życie na pracę na kilku etatach...żeby jakoś wiązać koniec z końcem...chyba...Żeby się czegoś dorobić to widzę jedyną szansę na wyjazd na kilka lat z tego kraju - chociaż żeby kupić mieszkanie i samochód aby się nie wp*******ć w kredyty...Wtedy można sobie za 2000 robić na luzie, a tak to...lipa... Jak jest u WAS?

Gość gość
A może warto pomyśleć o zmianie pracy. Polecam sprawdzić Stefczyka, dużo rekrutują, dobre warunki, i stawiają na rozwój swoich pracowników.