Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koszulka z cropp i perfuma hugo boss na dzien chlopaka

Polecane posty

Gość gość

co sadzicie o takim prezencie? i moze jeszcze do tego zabawkowy samochod na pilota :D to ma byc podwojny prezent bo na dzien. chlopaka i urodziny ;) moge wydac 300 zl prosze o porady;)

Gość gość
prezent fajny, fajny..... Ale życie mi ratujesz...kiedy jest ten dzień? Muszę mojemu coś kupić jak zapomnę kolejny rok z rzędu będzie cieniutko ;D

Gość gość
30 września ;) czyli mowisz ze dobry pomysl ? to sie ciesze tylko czy jemu sie spodoba czy nie za nudny hmm? :D

Gość gość
jak chlopak lubi sie perfumowac i lubi samochody na baterie to bedzie zadowolony, chociaz moim zdaniem 300zl to za duzo.

Gość gość
Dzięki! Powinien mu się spodobać. Faceci są praktyczni więc będzie jak najbardziej ok. Nie jest przekombinowane jak kubeczki ze wspólnym zdjeciem, misie, kufle i inne, że nie ma gdzie później tego postawić jak się nazbiera. Jest czymś czego będzie używał myśląc o Tobie. A jak powiesz mu, że pachnie i wygląda seksownie będzie wylewał na siebie litrami te perfumy nosząc w kółko tą samą bluzkę ;) Samochodem faktycznie bawią się czasem ale raczej nie jest to oficjalne ;P Zwykle jak mają synów uzupełniają braki i obkują się we wszystkie fajne zabawki ;D Choc pobrumać po mieszkaniu zawsze fajnie jest ;p

Gość gość
hehheh 300 to wg mnie w sam raz poniewaz on mi kupuje tez za tyle prezenty ;) mam odlozona kase wiec luzik.On juz id dawna marzy o perfumie hugo bosa lub giorgio armani troche drogie sa no ale warte zobaczenia szczescia w jego oczach. A w croppie nim osttnio bylam jak buty kupowal i spodobaly mu sie fajne smieszne koszulki wiec mysle ze ze 2 dostanie albo jedna smieszna i jedna koszule w krate :D a samochod to tak zeby nie bylo tak sztywno tylko zabawnie ;) miski z sercami on juz ma :D a wy co kupujecie? a jk myslicie moze na jakas kolacje go jeszcze wziasc hmm ? i ten prezent to mam mu caly dac 30 czy podzielic na 30 i na urodziny 2 pazdz ?

Gość gość
Mój uwielbia jedną firmę koszulek więc mu bym kupiła by chłopak miał do treningu ;) We wcześniejszych latach kupowałam miśki i inne ale to tylko zagracało i głupio było to schować, a dziecinnie wyglądało zostawione. Mój dostaje jakies ciuszki przeważnie ;D Przywykł już, że jego garderoba powiększa się przy każdej prawie okazji. Ale to dobrze bo sam by tyle sobie tego nie kupił a czekał do ostatnich minut aż zniszczy poprzednie rzeczy. Jeśli coś mu kupuję innego niż ciuchy jest to też jakieś pierdoły jakie może wykorzystać w ćwiczeniach. Ja bym podzieliła na 2 dni, tak by każdy z nich był wyjątkowy.

Gość gość
a co myslisz o tym jakbym caly prezent dla mu 30 a 2 przyniesla zamowionego torta w ksztalcie serca ? :D

Gość gość
Możesz zrobić jak chcesz;) Lub jak Ci wygodniej ;D Ale chyba urodziny to bardziej świąteczny dzień niż dzień chłopaka. Chłopakiem i tak już pewnie nie jest a dzień mężczyzny jest dopiero w maju (choć wiem, że zachowują się jak dzieciaki czasem). Dzień chłopaka obchodzą wszyscy tego dnia, urodziny sa bardziej wyjątkowe bo pewnie tylko on z jego otoczenia ma wtedy święto. Chociaż Ty go znasz lepiej. Może pomyśl w ten sposób gdybyś ty miała urodziny zaraz po dniu kobiet to jak byś wolała? Może w dzień chłopaka zaproś go gdzieś? Daj np. samochodzik jak dla chłopca ;) Albo nie wiem ;D w sumie zrobisz jak będziesz uważać. Tort też dobry pomysł ;)

Gość ja bym mu kupila
tylko ten zabawkowy samochod na pilota. Mysle, ze bedzie zadowolony... ...tak jak moj kolega z liceum,ktory na mikolajki klasowe dostal od kolezanki takiego malego resoraka a mielismy po 16 lat. Pare osob w tym ja wiedzialo co kumpel dostanie i wierz mi, zobaczyc jego mine, gdy zaglada do torebki z prezentem - bezcenne ;) My ledwo to wytrzymalismy :) A najlepsze w tym wszystkim jest to, ze ona naprawde nie wiedziala co mu kupic, nie zrobila tego dla zartu albo po zlosci, po prostu zdecydowala, ze to bedzie odpowiedni upominek dla chlopca :)

Gość gość
jaka perfuma kobieto !!!!!!!!!!!!!!!!!! jeżeli już to perfumy !!!!!!!!!!!!! te perfumy czego was do ciężkiej cholery uczą teraz w tych szkołach

Gość gość
PERFUMY te PERFUMY tych PERFUM marzy o PERFUMACH najpierw się naucz posługiwać językiem ojczystym , a dopiero potem myśl o prezentach

Gość gość
żal Ci d*pe ściska i jesteś aż tak sfrustrowana że słowa perfuma się czepiasz :D Jak jesteś taką dobrą polonistką to w*********j do książek a nie na kafe siedzisz :D

Gość gość
też mi żal d*pe ściska o 'tą perfume' . to razi w oczy. weź się tępaku wróć do szkoły.

Gość nomistakes
aż mam przed oczami byłą mojego faceta :P W ciągu roku miała komplet do kupienia: boksy z nadrukiem w serduszka czy inne sprośne misie, perfum, breloczek do kluczy i jakiś bestseller kryminał :) PO 3 latach się biedaczek skumał że ciągle dostaje to samo. Ja dziś trafiłam na taką stronkę: http://4gift.pl/prezenty-na-dzien-chlopaka , chyba się na coś skuszę :D

Gość Camilo
Jeśli szukasz ciekawych koszulek ze śmiesznymi napisami to możesz zajrzeć na www.koszulka.tv Zakupów można dokonywać bez rejestracji, szybki termin realizacji zamówienia i darmowa wysyłka kurierem przy zakupie dwóch dowolnych produktów.