Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie radzę sobie po rozstaniu

Polecane posty

Gość gość

Przyjaźniliśmy się bardzo prawie rok, wszystko o sobie wiedzieliśmy, uwielbialiśmy się...ja się zakochałam on nie..nagle chciał wejść ze mną w związek, trwał krótko, bo jakieś 3 miesiące, ale on się bardzo starał, zmienił, był we mnie zapatrzony jak w obrazek... nagle wyszła nie ciekawa sytuacja i stwierdził, że coś w nim pękło i nie potrafi być ze mną i pojawiła się ona zgrabna, ładna i pewnie zawróciła mu w głowie...najprawdopodobniej są razem a na pewno kręcą ze sobą... i to był pewnie powód...a niby tak mu zależało... Ja sobie nie mogę poradzić z tym, że go straciłam, czasami jest dobrze, ale i tak ciągle płaczę...najgorzej, że mamy pełno wspólnych znajomych i razem pracujemy...a dzisiaj pomylił moje imie z imieniem tej dziewczyny...

Gość gość
przytulam 🌻 też mam złamane serce pierwszy i ostatni raz

Gość gość
Każdy idiota potrafi się starać 3 miesiące. Najtrudniej kocha się latami. On zwyczajnie nie wiedział jakiej wymówki użyć gdy pojawiła się ona. Olej drania.

Gość gość
to ci łajza tak cie załatwił pozbieraj sie dziewczyno i nie mysl o nim bedzie łatwiej.

Gość gość
staram się od dwóch miesięcy, pierwszy miesiąc codziennie łzy, teraz zowu dzieje się do samo...do tego pracujemy razem co nie pozwala mi zapomnieć...muszę go widzieć i cierpieć i mieć w głowie to jak świetnie się nam razem pracowało...już nie myśląc o tym jka było w związku..

Gość gość
Jest jakiś cień szansy na znalezienie innej posady? Może poszukaj jej?

Gość gość
też z nim pracuję na szczęście nie musimy się widywać zbyt często staram się myśleć że praca to praca a życia osobistego...już nie chcę chyba nie tak łatwo znaleźć nową pracę ale jeżeli nie radzisz sobie - szukaj może coś znajdziesz

Gość gość
niestety nie ma takiej możliwości, ja pracuje długo już w tej firmie...on miał sie zwolnić bo szukał czegoś, ale nie wypaliło... okropnie ciężko mi sobie poradzić kiedy muszę z nim się widywać słuchać ciągle na jego temat

Gość gość
naprawdę nie wiem co mam z sobą zrobić...ale powoli się wykańczam ...