Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulazzz

bratowa

Polecane posty

Gość paulazzz

Witajcie... Mam 3 bratowe a jedna na mnie działa jak płachta na byka., mieszkam z nią, narzeczony jej nie trawi, dochodzi non stop do kłótni lub cichych szeptan jedną na drugą. Co robić??

Gość gość
Wyprowadz sie.

Gość gość
tu wlazłas by ogłosic całemu swiatu i atakowac wybranke brata???? nie jedna wredna siostra zatruła zycie partnerce ,ktora związała sie z jej bratem zajmij sie swoim zyciem

Gość gość
Jak dobrze,ze mój mąż jest jedynakiem,nie muszę użerać się z zazdrosną siostrą!

Tu nie chodzi o to jak ja atakować tylko jak zaspokoić konflikt. Mam mieszkanie i to ona moją bratowa się wprowadziła do mojego domu. Nie chc. Się z nią kłócić ale skoro mieszka w moim domu to znaczy że używa tak samo łazienki tak samo kuchni czy salonu, ale zawsze jest tak samo- jak mam ją grzecznie poprosić żeby zaczęła mi w czym cokolwiek pomagać? Ja nie obchodzi nic, przyjdzie z pracy i położy się przed tv a ja jak zrobię obiad to się wprosi na cwela do stołu. Nie żałuję jedzenia ale to jest hamskie. Taj sami jest ze sprzątaniem, ja posprzatam a ona w ząb nie chce mi pomóc. Dodam że jest starsza o całe sześć lat ode mnie... Bratu to mówiłam że nie tylko ja mieszkam w tym domu i pasowało by się czymś zająć? Zajął się? Ma do w du**e. Nie chce byś zła dla niej Ale jak mam się nie wkurzac?

normalnie Nie wkurzać się na nią, tylko na brata nieroba. To jest sprawa między Tobą a braktem, a nie Tobą a nią. Po pierwsze - dlaczego to ona ma sprzątać i gotować? bo Ty to robisz? A może niech szanoswny braciszek ruszy coś w domu, skoro wprosił się z mieszkaniem do siostry?

Pozwoliłam zamieszkać, a nie zrujnować mi mieszkanie, tak sami brat jak i jego zona. Czy wy jak byście mieszkali y kogoś zrobiliście mu na złość i tak samo pozwolili sobie na tak wiele?zaznaczam że grafik który zrobiłam do sprzątania łazienki zadziałał ale tylko kiedy ja sprzątam i mój narzeczony. Oni nie sprzątają.