Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arlinika

Nitki krwi w śluzie 8 tydzień

Polecane posty

Gość arlinika

dziewczyny, chciałam się dopytać, bo nie chce jechać z tym na pogotowie od razu... jestem w 8 tygodniu ciąży i od wczoraj 3 razy w sluzie zauważyłam dosłownie niteczki krwi. we wtorek idę na usg do lekarza, bo przy ostatnim lekarz nie zauważył serduszka dziecka, kazał się nie stresować i poczekać jeszcze kilka dni. czy z taka niteczka krwi powinnam już jechać na pogotowie czy to raczej przetarłam sobie miejsca intymne i jesli się nie powiększy krwawienie to po prostu zostawić w spokoju do wtorku?...

Gość gość
Lepiej jedź na pogotowie i zrobisz ci usg i badania i będziesz wszystko wiedzieć

Gość gość
albo zadzwoń chociaż do swojego lekarza i powiedz mu o wszystkim

Gość gość
ja takie niteczki mialam (aleznalazlam je tylko raz na podpasce) w jakoś 6tc zadzwoniłam odrazu do lekarza i kazał leżeć,a następnego dnia zadzwonić jakby krwawienie wystąpiło albo coś..leżałam cały dzień prawiebo to było południe..:/ale na drugi dzień już nic nie miałam:) ale juz od tego momentu nie sprzątałam jak wariatka:P wszystko szybko..

Gość gość
aha i zależy co ty masz -bo raz piszesz,ze niteczki a raz krwawienie.. :/ Jak niteczki-nie jade nigdzie .. jak krew moze wartko przejechać na pogotowie..

Gość arlinika
Nie, tylko niteczki... Z nerwów juz to wyolbrzymiam do krwawienia...