Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnaaaa_93

zdrada

Polecane posty

Gość Czarnaaaa_93

czesc. Moj chlopak mnie zdradzil. jestem z nim w 4 miesiacu ciazy. nie wiem co mam zrobic wybaczyc czy nie. Dowiedzialam się o tym przez przypadek ze jezdzi do jakies z kumplami. takie "grupowe" spotkania. Ale ja bym tego tak raczej nie nazwala. Specjalnie do niej jezdzil. szukal pretekstu zeby sie z nia spotkac. Mi mowil ze np jest zmeczony i jedzie do domu a potem sie okazywalo ze byl z kumplami u niej i u jej kolezanki. Na poczatku logiczne nie przyznal sie ani ona. Dobra gdy przeczytalam wiadomosci po prostu to na nim wymusialam zeby ona wyslala ich rozmowe. Bo rzecz jasna on je usunał. Przeczytałam i wlasnym oczom nie wierzylam... :( Całował się z nią, mimo to że to bylo raz. Byłam u tej laski zeby z nia porozmawiac. Poruszyłabym niebo i ziemie zeby sie dowiedziec o tym wszystkim i co zobaczyłam. Malinke... wypierali sie obydwoje ze to nie on jej zrobil ale potem wyszlo na jaw ze to moj chlopak jej ją zrobil. Ja już zgłupiałam myślalam, że naprawdę mnie kocha. ;( Wiem jedno jakbym nie byla w ciązy zostawilabym go od razu a tak to nie wiem.. Moi rodzice jeszcze nie wiedza ze jestem w ciazy i boje sie ich reakcji na to wszystko. Ja kompletnie nie wiem co mam robic. Proszę doradzcie mi cos. Była ktoraś w podobnej sytacji ? Nikt nie moze mi doradzic bo nikt nie wie ze jestem w ciazy. Tylko chłopak.

Gość gość
Skarbie, a lubisz robić rimming? Robiłaś to już kiedyś?

Gość gość
Kolejna niedojrzała dziewucha w ciąży...

Gość taksegadam
po nicku widzę ,że jesteś 20 latką,czyli dorosła kobietą. Odpowiedz sobie ,czy chcesz takiego ojca dla dziecka?On wie,że jestes w ciąży,pokazujesz mu ,że jestes uzalezniona od niego,więc sobie uzywa. Rodzicom powiedz,przyda sie pomoc,podpora ,jego kopnij w d**ę,załóż sprawe o alimenty itd,może wtedy to na niego podziała,że dotrze do jego głowy,że czas być dorosłym.Czas ,abys i ty zaczęła myslec za dwoje (jedno w tobie)