Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika5066

Głupieję od bezrobocia

Polecane posty

Gość weronika5066

To już ponad rok jak siedzę w domu. Skończyłam szkołę średnią, uczę się zaocznie. Wysłałam sporo cv, zero odzewu. Na staż też próbowałam się dostać, byłam na kilku rozmowach i nic. Złożyłam mnóstwo cv w sklepach, o których wiem, że potrzebują tam osób uczących się i nic. Oni potrzebują osób młodych, uczących się i z doświadczeniem. Skąd mam doświadczenie wziąć skoro wszyscy chcą z doświadczeniem? Czuję się jak śmieć przez brak pracy.

Gość gość
masz, poczytaj sobie od miejsca "Szukanie pracy to statystyka! Zacznij od porządnej bazy danych i olej ogłoszenia!" http://malemen.blox.pl/html/1310721,262146,169,170.html?1,1 ...i licz tylko na siebie. Ja nikogo nie proszę o pomoc. Koleżanka, która jest kierownikiem w koncernie, mieszka i pracuje obok mogłaby mnie przyjąć do pracy, ale "u nas takich wykształconych osób nie przyjmują". Może tobie się poszczęści wbrew pozorom.

Gość gość
Ja mam identycznie, gdy miałam pracę, czułam, że zyje, a teraz... chandry, jakies nibydepresje, coś okropnego...

Gość gość
to co ci powiem jest straszne , ale prawdziwe, bez znajomości ani rusz. tak było i będzie.