Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o facetach którzy chodzą w obcisłych jeansach

Polecane posty

Gość gość

dla mnie to jest tragedia i porazka :( plakac mi sie chce, prawie nie ma juz normalnych facetów :(

Gość XPMaksimusP
że będą mieli problemy z jajami

Gość ogryzek zgryzek
rzecz gustu, ja bym sie z takim nie umowila.

Gość gość
normalni faceci z racji bycia normalnymi są dla was nieatrakcyjni.

Gość gość1000
nic o nich nie myśle:o jest wolność ubioru i niech sobie każdy chodzi jak mu sie podoba:D i bez przesady autorko z tym płaczem:D - stanowią oni stosunkowo nieliczną grupę

Gość gość
że obciska sobie jajka a do tego wygląda śmiesznie i zalatuje gejem... (bez obrazy)

Gość gość
Faktyczni pedłkowaci .

Gość gość
Moim zdaniem podążanie za obowiązującymi trendami w modzie jest generalnie mało męskie a noszenie takich spodni jest tego przejawem. Potrafię to wybaczyć gimnazjalistom i licealistom, ale na starszych facetach wygląda to już trochę niepoważnie. ;) Zresztą obcisłe jeansy pasują tylko chuderlakom, którzy sami w sobie mi się nie podobają. :o Może jestem nieobiektywna. ;)

Gość gość
może i pedałkowato wyglądają ale zwykle mają dziewczyny :(

Gość ogryzek zgryzek
no i tu sie mylisz... sek w tym, ze takie 'rusalki' mnie nie pociagaja. widze, ze masz z tym problem ;)

Gość gość
Nie zwracam na takich uwagi. Jak ktos tu zauwazyl takie spodnie noszą zwykle chude patyczaki a tacy są dla mnie aseksualni (grubasów i miśków tez nie lubie) uwielbiam za to wysportowanych facetów w dopasowanych ALE NIE OBCISLYCH spodniach, zadnych zwęzanych nogawek, opiętych dzinsow na doopie, po prostu normalnych. dobrze, ze jeszcze tacy sa, po prostu męscy :) i nie ulegają modzie :)

Gość ogryzek zgryzek
wlasnie... moda moda, nie zawsze jest warta nasladowania.

Gość Wranglerr
Dopasowane a obcisłe to różnica. Dla jednych danespodnie to peedalskie 'rurki' dla innych dopasowane. Ja osobiście na codzień chodzę elegancko ubrany, mam całą szafę koszul (eleganckich, garniturowych, nie jakiś szmat z h&m czy new yorkerów) i nie wyobrażam sobie żeby ubrać do koszuli jakieś luźne spodnie, szerokie, albo nie wsadzić koszuli do środka. PANOWIE PAMIĘTAJCIE ELEGANCKA KOSZULA NA ZEWNĄTRZ SPODNI WYGLĄDA NIECHLUJNIE

Ja wiem, jak jest, ty wiesz jak jest, nie próbuj na siłę udowadniać, że nie jesteś wielbłądem...

Ja np miałem kiedyś takie obcisłe (zapinane na biodrach), ale niestety poprzecierały się i chyba będę musiał je wyrzucić...:(

Gość gość
Wranglerr - kto tak powiedział ? jakis pedał w Mediolanie ? Ubrania nosi sie tak zeby bylo nam wygodnie, ciuchy są dla nas a nie my dla nich. Pomijam tu modnisiów i ''fashionistki'' do których bardziej pasuje okreslenie fashion victim, ofiara mody :D Jesli ktoś sie przejmuje modą i tym jak wygląda musi byc niezle j******y i mowie to jako kobieta. Zawsze staram sie ladnie wygladac, nie przesadzam w jedną ani drugą strone, zawsze robie na odwrót ;) modne legginsy = nosze jeansy ;)

Jezu to jets dramat widzialam takiego ostatnio w takich mega obcislych nogi mial tak beznadziejnie nieksztaltne i zamaist to zaslonic to jeszcze te rurki na siebie wlozyl po prostu TRAGEDIA!

Gość gość
Chudy facet w rurkach wyglada okropnie a gruby w rurkach ? To dopiero porażka, ale coz ''demokracja'' kazdy chodzi tak jak mu sie podoba :O

Gość gość
i "demokracja" - nie każdemu musi się to podobać :o

Gość Wranglerr
Ja robię tak, żeby dobrze wyglądać i dobrze się czuć, dbam o siebie bo wiem że tak samo jak mężczyźni lubią zadbane kobiety tak i kobiety zadbanych, dobrze wyglądających facetów. Szkoda że nie każdy facet to rozumie, chodzą brudni A pedalstwa nie toleruję... Z tym wielbłądem nie wiem o co chodzi w poście wyżej

Gość gość
wiec co z tym zrobic ? Wiekszosc ludzi krytykuje grube laski w obcislych legginsach i rurkach i co? NIC grochem o sciane, one twierdza ze mają prawo tak chodzic i ze to jest ''ładne'' one siebie akceptują :( W ogole nie rozumiem jak mozna wyjsc w samych legginsach na ulice, przeciez to niemal jak bielizna. Moda z USA, tam masowo powtarzają grubasom MUSISZ SIEBIE AKCEPTOWAC, lekarze na to ze otylosc staje sie glownym powodem smierci Amerykanow , grubaski nic sobie z tego nie robią.

Gość gość
Wranglerr - takiś modny i zadbany a czuje na odległość, że prostak ze słomą w butach 😴🖐️

Gość Wranglerr
Owszem, przejmowanie się modą to głupota, ale własnym wyglądem wcale nie. Jeśli to dla ciebie głupota to czemu nie ubierasz się w byle co, po tanhości?

Gość Wranglerr
Ja prostak? Po czym to wnioskujesz, kobieto? :D Po dwóch postach? Uwierz mi mylisz się, ale po co mam to udowadniać komuś takiemu jak Ty, nie chce mi się

Gość Wranglerr
Pewnie Twój facet ubiera sandały ze skarpetami i nie goli się pod pachami, fuu

Gość gość
wrangler koszule wkładamy do spodnii jak wkładamy marynarkę a sama koszula TYLKO LUŻNA , WPUSZCZANA W SPODNIE TO WIEŚNIACTWO

Panowie jest różnica między koszulą tzw garniturową a sportową . Tą drugą można a nawet należy nosić na wierzchu .pierwszej nie .

Gość Wranglerr
W takim razie 90% mężczyzn to wieśniacy. To jest eleganckie, na zewnątrz taka wymemłana jak psu z gardła wygląda haha Luźno... Pokazywanie guzików zapasowych (tych na dole koszuli gdyby któryś się zgubił) jest luźne? Chyba nigdy porządnej koszuli nie widziałaś, tylko takie z napisami, na krótki rękaw, ze smokami itp haha wstyd