Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o facetach którzy chodzą w obcisłych jeansach

Polecane posty

Moor tv na wszystkim sensację chce zrobić. Pojedyńczy przypadek np. pijaństwa polaka za granicą nagle urasta do rangi głownego newsa wartego czasu antenowego .

no i hodują bandę przygłupów - jak facet w "rurkach" to ciota, jak Polak za granicą - to alkoholik i nieudacznik, jak feministka - to brzydka.

miejmy nadzieję, że nie. Tak naprawdę żyjemy w erze bardzo radykalnych zmian dotyczących nie tylko prawa, ale przede wszystkim światopoglądu. Wszystko to co kumulowało się pomału przez cały dwudziesty wiek teraz wybuchło i to polaryzuje ludzi. Z jednej strony masz entuzjastów tych zmian (oczywiście nie wszystkich na raz) i przeciwników i każdy ma jakieś zdanie, bo sytuacja to praktycznie wymusza. Tak więc mamy wielkie debaty o homoseksualnych małżeństwach, a z drugiej strony ludzie przejmują się taką głupotą jak czyjeś spodnie i gotowi są dorobić cały szereg cech znając tylko jeden szczegół. "obyś żył w ciekawych czasach" - jak to Chińczycy (podobno) zwykli się przeklinać :P

Moorland prawda jest oto taka, że świat pod względem obyczajowym się rozwija, a Polska stoi w miejscu czyli cofa się :-)

no ja nie wiem, wiem jak na mnie reagują jak rodzinę odwiedzam, ale rodzina wiekowa, więc nieobiektywnie :P

ano brawa. a ja przyznam, że trochę mnie zjeżyła sugestia, że jestem "owłosioną feministką" :P