Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy osoba która siedzi na kafeteri od 6lat 24h na dobe ASIULA CEBULA jest chora

Polecane posty

Gość gość

psychicznie? Bo na moje zdecydowanie TAK Uzależnienie to mało powiedziane, to musi być już naprawdę bardzo zaawansowana choroba psychiczna I jej przypadek to tylko jeden z wielu bo tzw "rekordzistów" kafeteryjnych jest chyba kilkunastu: żmij84 Bernank Przemek 22lata Pani Czkawka Master vel Wawruch prawictwo pospolite Moorland (20245 postów - to sie nie nazbierało w dzień, miesiąc czy nawet rok, to są dłuuuugie lata!) i jeszcze paru innych których nie jestem w stanie wymienić na tę chwilę... Dlaczego tym ludziom się nie pomaga? DLACZEGO? Nie widzicie tego jak oni wołają o pomoc? Te wszystkie ich działania, prowokacje, głupie tematy, sama ich obecność tutaj od wielu lat mówi o jednym! o WOŁANIU O POMOC Ci ludzie są chorzy na umyśle, dostali już jobla totalnego od siedzenia na tej kafeteri. Dlaczego NFZ, niebieskie linie, Monar (bo oni są też mega uzależnieni, niekoniecznie narkotykami zajmuje się monar) grupy wsparcia, psychologowie uzależnieni internetowych albo jakieś inne służby Dlaczego oni wszyscy nie pomagają tym sfrustrowanym osobą które życia własnego nie mają. Dla nich sensem życia jest Kafeteria. Tak jak zwykły człowiek do życia potrzebuje tlenu tak oni potrzebują tlenu i kafeteri, bez tego forum już żyć nie potrafią. POMÓŻMY im jakoś, ja sama zaalarmuję odpowiednie służby, psychologów, niebieskie linie. Tym ludziom trzeba pomóc wyjść z ich odrealnionego chorego świata. Oni muszą zacząć żyć normalnie Będzie dobrze Asiu Cebulo i inni, będzie dobrze ;-) Głowa do góry, ja wam pomogę ;) Nie jesteście sami ;)

Gość psycholożżżkaaaa29
Bardzo trafna analiza. TAK! Ci ludzie potrzebują pomocy i ja również jestem do dyspozycji, pomogę w zakresię psychologi, pomogę im powrócić z wirtuala do normalnej realnej rzeczywistości. Pomogę im na nowo przystosować się do normalnego życia. Nauczę ich tego na nowo, bo tego wymagają Niebieska linia? Mam tam przyjaciółkę, porozmawiam ;)