Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex libido zerowe

Polecane posty

Gość gość

Jak obudzić uśpione libido. Przed ciaza jak i w trakcie kochaliśmy się z partnerem często gesto. Po ciąży wogole nie miałam ochoty na sex, robiłam to tylko dla faceta bo chciał, teraz prawie rok po porodzie mam ochote ale to tak raz na tydz. Chcialabym by nasz sex był taki jak dawniej, ale mój facet ostatnio krotko wytrzymuje, 5 minut i po wszystkim mimo iż zlosci go to bo chciał by dluzej, wiec mi się odechciewa dla 5 minut majtki sciagac ale to i tak wygląda jakbym przestala go pozadac..ktoś tak miał?jak zmienić nastawienie..

Gość gość
to normalka a beirzesz jakies leki?

Gość gość
leki nie, tylko tabletki antykoncepcyjne te co przed ciaza, normalne ale kiedy minie?i wogole co zrobić by mój facet mogl kochac się dluzej..

Gość ge6utsdk
z Tobą raczej nie ma problemu tylko z nim Kto by chciał się kochać przez 5 minut? Powinniście wydłużyć grę wstępną, więcej pieszczot, niech on Cię doprowadza ustami a później seks klasyczny, wtedy całość wydłuży się do godziny lub dłużej i nawet jeśli facet szybko dojdzie to Ty będziesz już w pewien sposób zaspokojona

Gość gość
tylko ze on by chciał dluzej, a tak przez te 5 minut to ja się nawet nie zdaze nastric a tu już konczyy i to chyba przez to nie mam ochoty na sex, tylko jak mu pomoc by wytrzymywal dluzej..

Gość gość
hehe cienki bolek buahaha jaki wstyd

Gość gość
dokładnie 20 sekund .

Gość gość
skoro twój facet wytrzymuje 5 minut , to jest 15 razy dłużej od tego konia.. Ale według ciebie i tak krótko .

Gość gość
kiedyś tak nie było..czy powodem może być fakt iż rzucil palenie i przez to jest bardzo nerwowy, o byle co tak się nakreca ze boje się czasem ze o to ze jak nie będzie mogl znaleźć kluczy zejdzie na zawal..? ostatnio mamy stresujące miesiące , rozne kłopoty..

Gość gość
rzecz w tym ze w 5 minut to ja się nawet nie zrelaksuje

Gość leeenkaaaa
a moj to w mniej niz w minute dochodzi...nie zdaze o tym pomyslec a on juz doszedl... denerwuje sie co wieczor, ale co zrobie.. kocham go..

Gość gość
ja swojego tez kocham ale co to za sex jak 3 razy wlozy i po wszystkim..

Gość gość
on mnie nie zaspokoaja..ale tez nie mysle o innym..ale co zrobić by mogl dluzej...

Gość leeenkaaaa
no jak ja Cie rozumiem... nie mam pojecia co mozna robic zeby bylo dluzej.. mnie tez nie zaspokaja i tez nie szukam innego... u mnie to jeszcze kiedys jak wypil to bylo troszke dluzej, ale teraz jak wypije to idzie od razu spac... nie wiem w ogole chyba nie przejmuje sie tym ze w ogole mnie nie zadowala... moze nawet nie zdaje sobie z tego sprawy.. no a jak juz wlozy te 3razy i dojdzie to jejku mi sie smiac chce.. tak jak pisalas szkoda tylko majki sciagac na te 3raz