Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mężczyzn którzy mają brzydkie dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Wielu z Was wybrało sobie brzydkie partnerki czy żony a potem rozglądacie się za ładnymi dziewczynami bo macie niedosyt swoich. Zatem skoro uroda ma dla Was znaczenie to czemu nie zwiążecie się z ładną, czemu nie wybierzecie jednej z tych za którymi się oglądacie? Postępując w ten sposób jesteście nie fair do swoich babek.

Gość ge6utsdk
durne pytanie, większość facetów nie stać na to aby mieć kobiety które im się podobają więc wiążą się z tymi, które je zechcą. Nie sądzisz chyba, że piękne kobiety zechcą byle kogo?

Gość ge6utsdk
*które ICH zechcą

Gość gość
a dlaczego ladna kobieta ma sobie brac paskude ? facet paskudny niech szuka miedyz swoimi a nie wsrod tych ladniejszych

Gość gość
hmm..ciężko powiedzieć każdemu się co innego podoba, mam kolege który wygląda calkiem calkiem wzial sobie dziewczyne mala ruda w okularach, nie zbyt urodziwa a uważa ja za sliczna i nie ważne ze to tylko jego zdanie.dla niego jest najpiekniejsza bo kocha jak na zaboj

Mężczyzna nawet mając piękną kobietę będzie oglądał się za innymi pięknymi paniami . Czemu nie podziwiać piękna .

Gość gość
ile Wy macie lat że jesteście tacy płytcy???

Gość gość
Nie wiem ale wiem na pewno że dawno z domu nie wyszli

Gość gość
a dlaczego przystojni faceci biora brzydkie kobiety?? bo maja pewnosc ze nikt im ich nie odbije a sami sa leniwi i nie chca sie lepiej starac wola zeby te brzydkie sie staraly o nich. Gdy facet ma jaja to bedzie szukal babki rownej sobie i bedzie w ten zwiazek rowny wklad zarowno z jego str jak i z jej